Myös minun herkälle iholleni Medical Jokainen hoidossa käytetty tuote räätälöidään Kasvohoidot juuri sinun ihosi tarpeiden mukaiseksi

Hajusteeton kampaamo ja hoitola

Me Day Spa Lapinniemen Helmessä ymmärrämme millainen valtava haaste hajusteyliherkkyydet ja allergiat voivat olla. Olemme omankin kokemuksemme kautta huomanneet, miten tärkeää on tarjota ihania hoitokokemuksia myös heille, joille voimakkaasti tuoksuvat hoidot eivät ole vaihtoehto. Me teemme hajusteettomia valintoja myös oman työhyvinvointimme vuoksi.

17.3.2020 alkaen hoitolamme on täysin hajusteeton myös kampaamon osalta. Olemme tehneet paljon taustatyötä ja valmisteluja, jotta voimme toteuttaa kaikki hoitomme erittäin laadukkaina ja tehokkaina, mutta ilman allergisoivia ja ärsyttäviä hajusteita. Listasimme sivun alaosaan hajusteettomia kasvohoitoja, mutta kaikki muutkin hoitomme toteutetaan aina hajusteettomana, kuten sokeroinnit, jalkahoidot, meikkaukset, kaikki hieronnat ja hiuspohjan hoidot.

Millaisia ratkaisuja me teemme tuoksuttoman hoitolan ja kampaamon aikaansaamiseksi

  1. Olemme valinneet pitkään ja hartaasti käyttämämme tuotteet, jotta ne täyttävät sekä erinomaisen laadun, että tuoksuttomuuden kriteerit.
  2. Lähes kaikki tuotteemme ovat hajusteettomia ja suurin osa täysin tuoksuttomia. Eteerisiä öljyjä ei käytetä hoitolassamme lainkaan.
  3. Käyttämämme pesuaineet ovat tuoksuttomia, emmekä me koskaan käytä huonetuoksuja.
  4. Jokainen asiakkaamme saa ennen hoitoa ajanvarausmuistutuksen tekstiviestillä, jossa on ystävällinen teksti: ”Tulethan ilman hajusteita :)”.
  5. Henkilökuntamme ei koskaan käytä hajusteita, eikä työvaatteita pestä hajustetuilla pesuaineilla tai huuhteluaineilla.
  6. Käyttämämme huonekasvit ja mahdolliset luonnonkukat ovat aina tuoksuttomia.

Allergioiden huomioiminen hoitolassa ja kampaamossa

Me Pyrimme huomioimaan parhaamme mukaan myös muut allergiat. Jos sinulla on allergioita voit mainita niistä jo ajanvarauksessa, jotta henkilökuntamme voi valmistautua tähän jo etukäteen ja tehdä esiselvitystä tuotteiden valinnan helpottamiseksi.

On kuitenkin hyvä huomioida, että liikkeessämme voi asioida myös hajusteita käyttäviä asiakkaita ja esimerkiksi meille lähetyksiä toimittavilla läheteillä voi olla hajusteita. Tästä syystä suosittelemme vaikeasti allergisille ja hajusteyliherkille päivän ensimmäisiä aikoja, jolloin ilman puhtaus on parhaimmillaan. Suurin osa hoidoistamme voidan toteuttaa kokonaan tuoksuttomana.

Voimmeko auttaa? Lähetä viesti