Myös minun herkälle iholleni Medical Jokainen hoidossa käytetty tuote räätälöidään Kasvohoidot juuri sinun ihosi tarpeiden mukaiseksi

Hajusteeton kampaamo ja hoitola

Me Day Spa Lapinniemen Helmessä ymmärrämme millainen valtava haaste hajusteyliherkkyydet ja allergiat voivat olla. Olemme omankin kokemuksemme kautta huomanneet, miten tärkeää on tarjota ihania hoitokokemuksia myös heille, joille voimakkaasti tuoksuvat hoidot eivät ole vaihtoehto. Me teemme hajusteettomia valintoja myös oman työhyvinvointimme vuoksi.

17.3.2020 alkaen hoitolamme on täysin hajusteeton myös kampaamon osalta. Olemme tehneet paljon taustatyötä ja valmisteluja, jotta voimme toteuttaa kaikki hoitomme erittäin laadukkaina ja tehokkaina, mutta ilman allergisoivia ja ärsyttäviä hajusteita. Listasimme sivun alaosaan hajusteettomia kasvohoitoja, mutta kaikki muutkin hoitomme toteutetaan aina hajusteettomana, kuten sokeroinnit, jalkahoidot, meikkaukset, kaikki hieronnat ja hiuspohjan hoidot.

Millaisia ratkaisuja me teemme tuoksuttoman hoitolan ja kampaamon aikaansaamiseksi

  1. Olemme valinneet pitkään ja hartaasti käyttämämme tuotteet, jotta ne täyttävät sekä erinomaisen laadun, että tuoksuttomuuden kriteerit.
  2. Lähes kaikki tuotteemme ovat hajusteettomia ja suurin osa täysin tuoksuttomia. Eteerisiä öljyjä ei käytetä hoitolassamme lainkaan.
  3. Käyttämämme pesuaineet ovat tuoksuttomia, emmekä me koskaan käytä huonetuoksuja.
  4. Jokainen asiakkaamme saa ennen hoitoa ajanvarausmuistutuksen tekstiviestillä, jossa on ystävällinen teksti: ”Tulethan ilman hajusteita :)”.
  5. Henkilökuntamme ei koskaan käytä hajusteita, eikä työvaatteita pestä hajustetuilla pesuaineilla tai huuhteluaineilla.
  6. Käyttämämme huonekasvit ja mahdolliset luonnonkukat ovat aina tuoksuttomia.

Allergioiden huomioiminen hoitolassa ja kampaamossa

Me Pyrimme huomioimaan parhaamme mukaan myös muut allergiat. Jos sinulla on allergioita voit mainita niistä jo ajanvarauksessa, jotta henkilökuntamme voi valmistautua tähän jo etukäteen ja tehdä esiselvitystä tuotteiden valinnan helpottamiseksi.

On kuitenkin hyvä huomioida, että liikkeessämme voi asioida myös hajusteita käyttäviä asiakkaita ja esimerkiksi meille lähetyksiä toimittavilla läheteillä voi olla hajusteita. Tästä syystä suosittelemme vaikeasti allergisille ja hajusteyliherkille päivän ensimmäisiä aikoja, jolloin ilman puhtaus on parhaimmillaan. Suurin osa hoidoistamme voidan toteuttaa kokonaan tuoksuttomana.

Kasvohoidot, jotka on mahdollista tehdä hajusteettomana

99 €
Antiakne-kasvohoito

Kahden naamion kasvohoito ärtyneen ja finnejä/tukkeumia sisältävän ihon tehokkaaseen hoitoon. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen lisäksi ihoa puhdistavan entsyminaamion, tarvittaessa useita erikoisseerumeita, ärtynyttä ihoa tyynnyttävän ja rauhoittavan erikoisnaamion, päähieronnan sekä rentouttavan hieronnan decollettelle ja hoitovoiteen.

Medicalinen Dermaviduals-kasvohoito, jossa jokainen käytettävä tuote räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa hoito voidaan toteuttaa tuoksuttomana.

178 €
Dermapen mikroneulaus 1-2 hoitoaluetta, kuten kasvot ja kaula

Erittäin tehokas hoito kasvoille tai vartalolle. Hoitotulos on nähtävillä jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Suositellaan kohteesta riippuen 2-6 kerran sarjana. Dermapen-hoitokohteet: Ikääntyvä, veltostunut iho, rypyt ja juonteet, pystyrypyt huulenympärysiholla, ihon elvytys ja kiinteytys, laajentuneet ihohuokoset, raskausarvet, arvet (akne, kirurgiset tai paloarvet) ja ennenaikainen hiustenlähtö.

4 kerran sarjakortti 630 €

99 €
Herkän ihon hajusteeton kasvohoito

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, erikoisseerumin, kosteuttavan ja rauhoittavan kuitunaamion sekä hoitovoiteen. Dermaviduals-kasvohoito, jossa jokainen käytettävä tuote räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa hoito voidaan toteuttaa tuoksuttomana.

120 €*
IPL kasvohoito akneiholle

Sisältää alkupuhdistuksen, IPL-hoidon kasvojen alueelle, sekä iholle jätettävän naamion.

4 kerrran sarjakortti 430 €

114 €
Kiinteyttävä antiage-kasvohoito

Kahden naamion ylellinen ihoa kiinteyttävä ja ihon vanhenemisen merkkejä häivyttävä kasvohoito. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen lisäksi kosteuttavan entsyminaamion, tarvittaessa useita erikoisseerumeita, kosteuttavan ja erittäin tehokkaasti tehoaineita imeyttävän plastifoituvan naamion, pitkän hieronnan kasvojen lisäksi myös decollettelle /pään alueelle ja hoitovoiteen.

Medicalinen Dermaviduals-kasvohoito, jossa jokainen käytettävä tuote räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa hoito voidaan toteuttaa tuoksuttomana.

65
Kosteuttava silmänympärysihon hoito

Kosteuttava ja turvotusta vähentävä silmänympäryshoito sisältää puhdistuksen, yksilöllisesti valitut seerumit ja viilentävä tehokosteuttava geelinaamio silmänympärysiholle. Hoidon viimeistelee silmänympärysihon lymfahieronta.

97 €
Laserkasvohoito

Laserkäsittely kasvoille on nopea apu iho-ongelmiin. Laserkäsittelyllä voidaan kiinteyttää ihoa, poistaa epäpuhtauksia, lisätä ihon kykyä sitoa kosteutta, tasoittaa ihon väriä, vaalentaa arpia tai nopeuttaa ihon paranemista. Laserkäsittelyn jälkeen iho ei ole arka, eikä hoitoalue punoita. Laserkäsittelyä suositellaan tiheänä sarjahoitona. Sisältää alkupuhdistuksen, ihoa kirkastaavan kuorinnan, laserkäsittelyn, kosteuttavan naamion ja hoitovoiteen. Jokainen hoidossa käytettävä tuote valitaan tarkasti asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan. Voidaan toteuttaa myös tuoksuttomana.

104 €
Näsijärven neidon unelma kasvoille

Tässä ihanassa hemmottelussa tuotteet räätälöidään aina juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Hoito alkaa lempeällä puhdistuksella ja kirkastavalla kuorinnalla. Kuumien kivien lempeä lämpö rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja voit nauttia hetkestä koko pitkän hieronnan ajan. Hieronnan lämpö auttaa myös seerumeiden ja naamion tehoaineiden imeytymistä, jolloin saat parhaan hyödyn tästä ihanasta hoidosta. Hoidon päätteeksi saat raikkaita hedelmiä ja vettä.

59 €
Pikkukasvohoito

Sisältää alkupuhdistuksen, ihon sävyä kirkastavan kuorinnan ja kosteuttavan kuitunaamion. Tuotteet valitaan aina yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaisesti.

89 €
Puhdistava kasvohoito

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen/hieronnan, erikoisseerumin, kosteuttavan ja puhdistavan savinaamion sekä hoitovoiteen. Dermaviduals-kasvohoito, jossa jokainen käytettävä tuote räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

130 €
RF-kasvohoito

RF-hoito on erittäin tehokas ihoa kiinteyttävä hoito, jolla saadaan näkyviä tuloksia välittömästi jo yhdellä hoidolla.

RF boostaa ihon omia toimintoja ja saa oman elimistömme kiinteyttämään ja kaunistamaan ihoamme turvallisesti ja luonnollisesti. Kiinteytyksen lisäksi hoito kosteuttaa ihoa, aktivoi kuona-aineiden poistumista ja kohentaa ihonsävyä. Hoito tuntuu miellyttävältä lämmöltä eikä hoidon aikana tunnu kipua.

Kiinteyttävä teho perustuu kollegeenisäikeiden supistamiseen, joka aikaansaa tuhkimoefektin kaltaisia tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla, vaikka hoitoteho voimistuukin vielä viikkojen ajan hoidon jälkeen. Tehokkaimmillaan RF-hoito on 4 kerran sarjahoitona 2 viikon välein toteutettuna. Hoito voidaan toteuttaa tuoksuttomana.

Hoito sisältää kasvojen ja kaulan alueen kuorinnan, seerumin ja naamion imeytyksen RF-laitteella.

109 €
Tehokosteuttava kasvohoito

Kahden naamion ylellinen ja poikkeuksellisen tehokkaasti kosteuttava kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen lisäksi kosteuttavan entsyminaamion, tarvittaessa useita erikoisseerumeita, kosteuttavan ja ihoa vahvistavan kuitunaamion, pitkän hieronnan kasvojen lisäksi myös decollettelle /pään alueelle ja hoitovoiteen. Medicalinen Dermaviduals-kasvohoito, jossa jokainen käytettävä tuote räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa hoito voidaan toteuttaa tuoksuttomana.

79 €
Ultraäänipuhdistus

Ultaäänipuhdistus kuorii, puhdistaa ylimääräistä talia ja heleyttää ihoa hellävaraisesti ultraäänivärähtelyn avulla. Sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, tehokkaan ultraäänikuorinnan ja -puhdistuksen, sekä ihoa vahvistavan ja kosteuttavan naamion ja hoitovoiteen. Voidaan toteuttaa myös tuoksuttomana.