Hyvän ilman kampaamo

Hyvän ilman kampaamo® tarjoaa korkealaatuiset hiustenhoitopalvelut  kotimaisilla tuotteilla täysin ilman hajusteita. Kaikki kampaamossa käytettävät värit, hiustenhoito- ja muotoilutuotteet ovat täysin hajusteettomia. Kampaamon ilman puhtauteen ja raikkauteen kiinnitetään erityistä huomiota. Meillä on lupa käyttää kampaamossamme arvostettua Hyvän ilman kampaamo® merkkiä juuri näistä syistä.

Elinvoimainen hehkuva väri

SensiDO -tuoteperheen tuotteet on kehitetty olosuhteitamme kunnioittaen ja mieltämyksiämme kuunnellen.  Vegaaniset SensiDO -tuotteet valmistetaan suomessa, Ylöjärvellä korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti, valiten tuotteisiimme vain parhaat ja tarkoin harkitut raaka-aineet.

SensiDO Trillion Tones on hybridiväri, joka ei ole suoraväri, ei kestoväri eikä kevytväri, vaan kaikkia niitä. SensiDO Trillion Tones on suoraväripigmentteihin perustuva, täysin PPD vapaa hiusväri, jota voidaan käyttää myös kestovärin tavoin. Sen avulla onnistuu kaikki värjäykset luonnollisesta ruskeista pasteilleihin ja raikkaisiin unicorn sävyihin kuin myös harmaan värjäykset sekä taitot.

Hiusten hoitoa ja muotoilua turvallisesti

DS on korkealuokkainen, monipuolinen, kotimainen ja hajusteeton kampaamotuotesarja.

Kokemamme hajusteyliherkkyydet ja kemikaalikuorman aiheuttamien haasteiden inspiroimina olemme valinneet hoitolaamme, hajusteettoman DS-kampaamotuotesarjan. Tuotesarja on täydellinen ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä. DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla.

DS-tuoteperhe on laaja, tehokas ja jokaiselle hiustyypille löytyy omat sopivat hoito- ja muotoilutuotteensa. Käytämme näitä tuotteita pääasiassa myös kaikissa kampauksissa.

Hiusten leikkauspalvelut

26 €
Leikkaus värjäyksen yhteydessä

Hiusten leikkausten yhteydessä tehtävä hiustenleikkaus

30 €
Hiusten tasaus tai otsatukan leikkaus (max 20 min)

Jos haluat isoa pituuden muutosta, varaathan mallinmuutosleikkauksen, jotta varaamme riittävän pitkän ajan leikkaukseen.

45 €
Hiusten kampaamoleikkaus sis. pesun (max 45 min)

Jos haluat muutosta leikkausmalliin, varaathan mallinmuutosleikkauksen, jotta varaamme riittävän pitkän ajan leikkaukseen.

Hiusten värjäys

Värjäys, lyhyet hiukset (max 1h 20min)

Hiukset maksimissaan leukaan asti. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Jos haluat hiuksistasi hieman vaaleammat, tai haluat vaaleampia raitoja, muista varata myös vaalennus/raidoituslisäaika, jotta ehdimme tehdä valitsemasi palvelun. Ei sisällä leikkausta.

114 €
Värjäys, keskipitkät hiukset (max. 1h 40 min)

Hiukset maksimissaan olkapäille asti. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Jos haluat hiuksistasi hieman vaaleammat, tai haluat raitoja, valitsethan monivärjäyspalvelun, jotta ehdimme tehdä valitsemasi palvelun. Ei sisällä leikkausta.

136 €
Värjäys, pitkät hiukset (max 1h 50 min)

Hiukset maksimissaan lapaluiden yläpuolelle. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Jos haluat hiuksistasi hieman vaaleammat, tai haluat vaaleampia raitoja, muista varata myös vaalennus/raidoituslisäaika, jotta ehdimme tehdä valitsemasi palvelun. Ei sisällä leikkausta.

alk 158 €
Värjäys, extrapitkät hiukset. (max 2h 20 min)

Jos sinulla on paksut hiukset, ota yhteyttä kampaajaan. Jos haluat hiuksistasi hieman vaaleammat, tai haluat raitoja, valitsethan monivärjäyspalvelun, jotta ehdimme tehdä valitsemasi palvelun. Ei sisällä leikkausta.

alk. 199
Monivärjäys, extrapitkät hiukset. (max 2h 40 min)

Jos sinulla on paksut hiukset, ota yhteyttä kampaajaan. Ei sisällä leikkausta.

Hiusten monivärjäys

109
Monivärjäys, lyhyet hiukset (max 1h 40min)

Hiukset maksimissaan leukaan asti. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Ei sisällä leikkausta.

169 €
Monivärjäys, pitkät hiukset (max 2h 20 min)

Hiukset maksimissaan lapaluiden yläpuolelle. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Ei sisällä leikkausta.

139 €
Monivärjäys, keskipitkät hiukset (max. 2h)

Hiukset maksimissaan olkapäille asti. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Ei sisällä leikkausta.

alk. 199
Monivärjäys, extrapitkät hiukset. (max 2h 40 min)

Jos sinulla on paksut hiukset, ota yhteyttä kampaajaan. Ei sisällä leikkausta.

Tillion tones hybridiväri hiuksille

103 €
Trillion Tones hybridiväri, lyhyet hiukset Hiukset

Hiukset maksimissaan leukaan asti. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Ei sisällä leikkausta. SensiDO Trillion Tones on suoraväripigmentteihin perustuva PPD vapaa hiusväri, jota voidaan käyttää myös kestovärin tavoin. Sen avulla onnistuu kaikki värjäykset luonnollisesta ruskeista pasteilleihin ja räikeisiin shokkiväreihin kuin myös harmaanpeitot sekä taitot.

138 €
Trillion Tones hybridiväri, keskipitkät hiukset

Hiukset maksimissaan hartioille asti. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Ei sisällä leikkausta. SensiDO Trillion Tones on suoraväripigmentteihin perustuva PPD vapaa hiusväri, jota voidaan käyttää myös kestovärin tavoin. Sen avulla onnistuu kaikki värjäykset luonnollisesta ruskeista pasteilleihin ja räikeisiin shokkiväreihin kuin myös harmaanpeitot sekä taitot.

Trillion Tones hybridiväri, pitkät hiukset

Hiukset maksimissaan yläselkään asti. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Ei sisällä leikkausta. SensiDO Trillion Tones on suoraväripigmentteihin perustuva PPD vapaa hiusväri, jota voidaan käyttää myös kestovärin tavoin. Sen avulla onnistuu kaikki värjäykset luonnollisesta ruskeista pasteilleihin ja räikeisiin shokkiväreihin kuin myös harmaanpeitot sekä taitot.

alk 205 €
Trillion Tones hybridiväri, extrapitkät hiukset

Jos sinulla on paksut hiukset, ota yhteyttä kampaajaan. Ei sisällä leikkausta. SensiDO Trillion Tones on suoraväripigmentteihin perustuva PPD vapaa hiusväri, jota voidaan käyttää myös kestovärin tavoin. Sen avulla onnistuu kaikki värjäykset luonnollisesta ruskeista pasteilleihin ja räikeisiin shokkiväreihin kuin myös harmaanpeitot sekä taitot.

Hiusten tyvivärjäys

86 €
Tyviväri max 2 cm

Ei sisällä leikkausta.

113
Tyvivaalennus max 2 cm ja taitto koko pituuteen

Sisältää tyven vaalennuksen ja taiton koko pituuteen