Yksilöllisesti kaunis minä Parturi-kampaamo Varaa aikasi nyt! Upeat hiukset turvallisesti ilman hajusteita

Hyvän ilman kampaamo

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Tämän vuoksi panostamme asiakaspalveluun ja taitojemme jatkuvaan ylläpitoon alan ammattilaisina. Olemme erikoistuneet korkealaatuisiin hiustenhoito- ja väripalveluihin kotimaisilla, täysin hajusteettomilla tuotteilla.
Olemme ylpeitä voidessamme käyttää kampaamossamme arvostettua Hyvän ilman kampaamo® merkkiä.

SensiDo ja elinvoimainen hehkuva väri

Skandinaaviset hiukset vaativat suojaa ja hellää huolenpitoa. SensiDO- tuoteperhe on kehitetty olosuhteitamme kunnioittaen ja mieltymyksiämme kuunnellen. Tuotteet valmistetaan Suomessa, Ylöjärvellä. Tuotteet ovat vegaanisia ja ne valmistetaan korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Käyttämämme värit ja vaalennusaineet ovat hajusteettomia.

Palveluistamme löytyy perinteisten hiustenvärjäysten lisäksi hiusten kiiltosävytys ja hybridiväri Trillion Tones.  Käytössämme on Simplex bonder hiusten tehohoitosarja, joka korjaa, suojaa, hoitaa ja vahvistaa hiuksia ennennäkemättömällä tavalla käyttäen innovatiivista teknologiaa. Hoitoa käytetään värjäysten yhteydessä tai omana hoitopakettinaan. Se sopii kaikille hiuslaaduille.

Hiusten hoitoa ja muotoilua turvallisesti

Hiusten hoitoa ja muotoilua turvallisesti
Käytämme kampaamossamme hajusteetonta, kotimaista ja korkealuokkaista DS-kampaamotuotesarjaa. Tuotteet ovat vegaanisia ja ne on dermatologisesti testattu herkällä iholla.
DS-tuoteperheestä löytyy jokaiselle hiustyypille sopivat hoito- ja muotoilutuotteet.

Hiusten leikkauspalvelut

26 €
Leikkaus värjäyksen yhteydessä

Hiusten värjäyksen yhteydessä tehtävä hiustenleikkaus

30 €
Hiusten tasaus tai otsatukan leikkaus (max 20 min)

Jos haluat isoa pituuden muutosta, varaathan mallinmuutosleikkauksen, jotta varaamme riittävän pitkän ajan leikkaukseen.

45 €
Hiusten kampaamoleikkaus sis. pesun (max 45 min)

Jos haluat muutosta leikkausmalliin, varaathan mallinmuutosleikkauksen, jotta varaamme riittävän pitkän ajan leikkaukseen.

Hiusten värjäys

Värjäys, lyhyet hiukset (max 1h 20min)

Hiukset maksimissaan leukaan asti. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Jos haluat hiuksistasi hieman vaaleammat, tai haluat vaaleampia raitoja, muista varata myös vaalennus/raidoituslisäaika, jotta ehdimme tehdä valitsemasi palvelun. Ei sisällä leikkausta.

114 €
Värjäys, keskipitkät hiukset (max. 1h 40 min)

Hiukset maksimissaan olkapäille asti. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Jos haluat hiuksistasi hieman vaaleammat, tai haluat raitoja, valitsethan monivärjäyspalvelun, jotta ehdimme tehdä valitsemasi palvelun. Ei sisällä leikkausta.

136 €
Värjäys, pitkät hiukset (max 1h 50 min)

Hiukset maksimissaan lapaluiden yläpuolelle. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Jos haluat hiuksistasi hieman vaaleammat, tai haluat vaaleampia raitoja, muista varata myös vaalennus/raidoituslisäaika, jotta ehdimme tehdä valitsemasi palvelun. Ei sisällä leikkausta.

alk 158 €
Värjäys, extrapitkät hiukset. (max 2h 20 min)

Jos sinulla on paksut hiukset, ota yhteyttä kampaajaan. Jos haluat hiuksistasi hieman vaaleammat, tai haluat raitoja, valitsethan monivärjäyspalvelun, jotta ehdimme tehdä valitsemasi palvelun. Ei sisällä leikkausta.

alk. 199
Monivärjäys, extrapitkät hiukset. (max 2h 40 min)

Jos sinulla on paksut hiukset, ota yhteyttä kampaajaan. Ei sisällä leikkausta.

Hiusten monivärjäys

109
Monivärjäys, lyhyet hiukset (max 1h 40min)

Hiukset maksimissaan leukaan asti. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Ei sisällä leikkausta.

169 €
Monivärjäys, pitkät hiukset (max 2h 20 min)

Hiukset maksimissaan lapaluiden yläpuolelle. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Ei sisällä leikkausta.

139 €
Monivärjäys, keskipitkät hiukset (max. 2h)

Hiukset maksimissaan olkapäille asti. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Ei sisällä leikkausta.

alk. 199
Monivärjäys, extrapitkät hiukset. (max 2h 40 min)

Jos sinulla on paksut hiukset, ota yhteyttä kampaajaan. Ei sisällä leikkausta.

Tillion tones hybridiväri hiuksille

103 €
Trillion Tones hybridiväri, lyhyet hiukset Hiukset

Hiukset maksimissaan leukaan asti. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Ei sisällä leikkausta. SensiDO Trillion Tones on suoraväripigmentteihin perustuva PPD vapaa hiusväri, jota voidaan käyttää myös kestovärin tavoin. Sen avulla onnistuu kaikki värjäykset luonnollisesta ruskeista pasteilleihin ja räikeisiin shokkiväreihin kuin myös harmaanpeitot sekä taitot.

138 €
Trillion Tones hybridiväri, keskipitkät hiukset

Hiukset maksimissaan hartioille asti. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Ei sisällä leikkausta. SensiDO Trillion Tones on suoraväripigmentteihin perustuva PPD vapaa hiusväri, jota voidaan käyttää myös kestovärin tavoin. Sen avulla onnistuu kaikki värjäykset luonnollisesta ruskeista pasteilleihin ja räikeisiin shokkiväreihin kuin myös harmaanpeitot sekä taitot.

Trillion Tones hybridiväri, pitkät hiukset

Hiukset maksimissaan yläselkään asti. Jos sinulla on paksut hiukset, valitse astetta pidemmän hiuksen palvelu. Ei sisällä leikkausta. SensiDO Trillion Tones on suoraväripigmentteihin perustuva PPD vapaa hiusväri, jota voidaan käyttää myös kestovärin tavoin. Sen avulla onnistuu kaikki värjäykset luonnollisesta ruskeista pasteilleihin ja räikeisiin shokkiväreihin kuin myös harmaanpeitot sekä taitot.

alk 205 €
Trillion Tones hybridiväri, extrapitkät hiukset

Jos sinulla on paksut hiukset, ota yhteyttä kampaajaan. Ei sisällä leikkausta. SensiDO Trillion Tones on suoraväripigmentteihin perustuva PPD vapaa hiusväri, jota voidaan käyttää myös kestovärin tavoin. Sen avulla onnistuu kaikki värjäykset luonnollisesta ruskeista pasteilleihin ja räikeisiin shokkiväreihin kuin myös harmaanpeitot sekä taitot.

Hiusten tyvivärjäys

86 €
Tyviväri max 2 cm

Ei sisällä leikkausta.

113
Tyvivaalennus max 2 cm ja taitto koko pituuteen

Sisältää tyven vaalennuksen ja taiton koko pituuteen

Voimmeko auttaa? Lähetä viesti