Hetki aikaa itselle rentouttavat Hot stone hieronta, bambuhieronta ja intialainen päähieronta. ihana lahjaidea! spa-hieronnat Aivan täydellinen myös lahjaksi.

Hot stone kuumakivihieronta
Lämmin bambuhieronta
Intialainen päähieronta

Haluatko hetken rentoutumista ja irrottautumisen arjesta? Day Spa Lapinniemen Helmen hemmottelevissa spa-hoidoissa mielesi rentoutuu samalla, kun lihasjännitys pehmenee lempeän hieronnan mukana.  Vaikka hieronnoissa ei käytetä voimakasta lihasmanipulaatiota, antaa se hyvän avun myös lihasjännityksiin. Kun olet ihanan rentoutunut, annat samalla lihaksillesi luvan rentoutua.

Voit tulla hierontaan yksin tai yhdessä ystäväsi tai rakkaasi kanssa. Hot stone hieronta, intialainen päähieronta ja lämmin bambuhieronta ovat suosittuja myös isommille ryhmille polttareissa ja yritysten tykypäivissä.

Rentouttavat vartalohoidot

Hot Stone hieronta eli kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi iholla. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin ja on yksi parhaista lihasjännitysten laukaisijoista. Hieronta myös lievittää stressiä, rentouttaa ja tehostaa aineenvaihduntaa.

Lämmin bambuhieronta on kuumakivihieronnan tavoin syvärentouttava hoito, jossa lämpimillä bambukepeillä tehdään miellyttäviä erilaisia rullaavia liikkeitä ja vääntöliikkeitä. Bambukepeistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin ja niillä voimistetaan kosketuksen vaikutusta. Hieronta myös helpottaa stressiä, rentouttaa ja tehostaa kuona-aineiden poistumista.

60 ja 75 minuutin lämpöhieronnoissa voidaan hieroa koko vartalo, ja 30 tai 45 minuutin hieronnoissa usein keskitytään enemmän selkään, takareisiin ja käsiin.  Hieronta-alue valitaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja yhdessä keskustellen.

Intialainen päähieronta yhdistää tuhatvuotisen pään hierontaperinteen länsimaiseen hartiaseudun hierontaan. Kaikki hierontaliikkeet tuntuvat miellyttäviltä ja rauhoittavilta. Päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulta, jolloin hapen sekä ravinteiden vaikutus paranee ja stressi lievenee. Hieronta tehdään istualtaan kevyiden vaatteiden päältä. Hieronnassa ei käytetä öljyä.

30 minuutin hieronnassa voidaan asiakkaan toiveista riippuen käydä kaikki osa-alueet kevyemmin, tai keskittyä enemmän esimerkiksi hiuspohjan tai niska-hartia-alueen käsittelyyn. 45-60 minuutin hieronnoissa ehditään käydä kaikki alueet läpi perusteellisesti ja tehostaa toivottuja alueita.

Suklaahieronta hemmottelee ihanuudellaan kaikkia aisteja. Kaakaovoi sisältää runsaasti antioksidantteja ja auttaa ihoa säilyttämään ihanan kimmoisuuden ja kauniin värin. Kaakaovoin ihana tuoksu hellii mieltä ja pehmeä klassinen hieronta lieventää lihasjännitystä ja stressiä.

Rentouttava klassinen hieronta on kosmetologin tekemä kevyttä ja rentouttavaa hierontaa, joka auttaa rentoutumaan ja lempeällä tavalla helpottaa lihasjännitystä.

Tärkeää tietoa hoitoon valmistautumisesta

Kenelle spa-hoidot sopivat?
 • Lihasjännitysten lievitykseen.
  • Intialainen päähieronta: Niska-hartia-alueen jännityksistä kärsiville sekä migreeniä helpottamaan.
  • Bambu ja Hot stone -hieronta tarvittaessa koko vartalon alueelle. Yhdistettynä bambuhieronta ja intialainen päähieronta ovat oivallinen tehoase sitkeään päänsärkyyn tai migreeniin. On kuitenkin hyvä huomioida, että niska-hartia-alueen käsittely saattaa joissain tapauksissa laukaista päänsäryn tai migreenin.
 • Rentoutumiseen ja stressistä irtaantumiseen.
 • Intialainen päähieronta sopii myös raskaana oleville, vanhuksille tai lapsille.
Milloin spa-hoitoja ei saa tehdä?
 • Jos sinulla on flunssainen olo tai kuumetta, tai jokin muu tulehdussairaus tai syöpä.
 • Lämpöhoitoja ei suositella raskauden aikana.
 • Mikäli sinulla on jokin vamma tai trauma kehossasi, tulee siitä informoida kosmetologia ennen hoidon aloittamista.
 • Jos olet epävarma hoidon soveltuvuudesta sinulle, voit ottaa yhteyttä sinua hoitavaan lääkäriin.
Mitä minun tulee huomioida hoidon jälkeen?
 • Juo paljon vettä, jotta kuona-aineiden poistuminen helpottuu ja vältyt ylimääräiseltä päänsäryltä.
 • Jotta hoidon tulos kestää mahdollisimman pitkään, suositellaan kevyttä ruokaa ja kevyttä liikuntaa sekä lepoa.
 • Lämpöhierontojen jälkeen ei suositella muita lämpöhoitoja, kuten saunomista tai kuumia kylpyjä.
 • Vaikka spa-hoidot ovat suosittuja polttareissa, tulee hieronnan jälkeen noudattaa erityistä varovaisuutta alkoholin kanssa.

Katso video ihanasta lämpimästä suklaavartalohoidosta:

Intialainen päähieronta

Rentouttava klassinen hieronta

Suklaahieronnat ja -hemmottelut

64 €
Suklaahieronta

45 min

77 €
Suklaahieronta

60 min

51 €
Suklaahieronta

30 min

84
Suklaahemmottelu käsille

Suklaahoito käsille vie sinut hetkeksi kaikkia aisteja stimuloivalle rentoutusmatkalle, joka alkaa suklaisella suolakuorinnalla. Nautinnollinen kaakaovoihieronta rentouttaa lihaksiasi ja tyynnyttää mieltäsi. Suklaanaamio hurmaa sinut suklaisuudellaan vapauttaen endorfiineja, sekä kosteuttaa että ravitsee ihoasi. Hoidossa ei käytetä hajusteita, mutta puhdas kaakaovoi tuoksuu luonnostaan suklaalle.

84
Suklaahemmottelu jaloille

Tämä suklaahemmottelu vie sinut hetkeksi kaikkia aisteja stimuloivalle rentoutusmatkalle, joka alkaa suklaisella suolakuorinnalla. Nautinnollinen kaakaovoihieronta rentouttaa lihaksiasi ja tyynnyttää mieltäsi. Suklaanaamio hurmaa sinut suklaisuudellaan vapauttaen endorfiineja, sekä kosteuttaa että ravitsee ihoasi. Hoidossa ei käytetä hajusteita, mutta puhdas kaakaovoi tuoksuu luonnostaan suklaalle.

95 €
Lämmin suklaahoito vartalolle vartalolle 60 min

Lämmin suklaahoito vie sinut hetkeksi kaikkia aisteja stimuloivalle rentoutusmatkalle, joka alkaa suklaisella suolakuorinnalla. Nautinnollinen kaakaovoihieronta kuumilla kivillä rentouttaa lihaksiasi ja tyynnyttää mieltäsi. Lämmin suklaanaamio hurmaa sinut suklaisuudellaan vapauttaen endorfiineja, sekä kosteuttaa että ravitsee ihoasi. Hoitoalueena niska-hartia-selkä. Hoidossa ei käytetä hajusteita, mutta puhdas kaakaovoi tuoksuu luonnostaan suklaalle.

115
Lämmin suklaahoito vartalolle 75 min

Lämmin suklaahoito vie sinut hetkeksi kaikkia aisteja stimuloivalle rentoutusmatkalle, joka alkaa suklaisella suolakuorinnalla. Nautinnollinen kaakaovoihieronta kuumilla kivillä rentouttaa lihaksiasi ja tyynnyttää mieltäsi. Lämmin suklaanaamio hurmaa sinut suklaisuudellaan vapauttaen endorfiineja, sekä kosteuttaa että ravitsee ihoasi. Hoitoalueena selkä ja jalat. Hoidossa ei käytetä hajusteita, mutta puhdas kaakaovoi tuoksuu luonnostaan suklaalle.

Voimmeko auttaa? Lähetä viesti