Rakastan hiuksiani Hiuspohjan Apua hiustenlähtöön ja hiuspohjan ongelmiin hoidot Mark Birch

Mark Birch Trichologist
hiuspohjahoidot

Hiustenlähtö ja oheneminen tai kaljuuntuminen ei ole aina pysyvä olotila. Usein se voidaan pysäyttää ja hiusten kasvun uudelleen aktivoiminen on mahdollista, jos hiusfollikkeli ei ole vielä täysin arpeutunut. Voidakseen tehokkaasti hoitaa ohentuvia hiuksia ja kaljuuntuvaa hiuspohjaa hiustenlähdön syy tai syyt on tärkeää selvittää.

Mark Birch on alansa johtava hius- ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Markilla on laaja osaaminen ja yli 35 vuoden asiantuntemus hiusten ja hiuspohjan hoidoista. Hän on kuuluisa uraauurtavasta työskentelystään vakavien hiustenlähtöongelmien sekä hiuspohjan häiriöiden hoitajana.

Mark on kymmeniä vuosia tutkinut ja kehittänyt ainutlaatuisia tuotteitaan, joista syntyi Mark Birch Trichologist -tuotesarja. Sarjan tuotteilla voidaan tehokkaasti mutta luonnollisesti hoitaa erilaisia hiuspohjan ongelmia sekä ehkäistä ja hoitaa hiustenlähtöä.

Hoidon tulos kahdessa kuukaudessa

Ennenaikaiseen hiustenlähtöön ja hiusten kasvun heikkenemiseen tunnetaan kymmeniä erilaisia syitä. Ne voivat olla geneettisiä tai hormonaalisia, tai stressistä, vaihdevuosista tai sairauksista johtuvia syitä.

Noin 85% miehistä ja 60% naisista kärsivät ennenaikaisesta hiustenlähdöstä. Oikeilla hoidoilla hiustenlähtö voidaan pysäyttää ja kasvu aktivoida uudelleen.

Hoidon tulos puolessa vuodessa

Hiustenlähtö voidaan pysäyttää ja kasvu uudelleen aktivoida selvittämällä ensin syyt. Valittavat hiuspohjan hoidot ja hoitotuotteet valitaan aina huolellisen analyysin perusteella.

Kotona käytettävät hoitotuotteet ja lisäravinteet ovat hoidon perusta. Tulosta voidaan nopeuttaa ja tehostaa hoitolassa tehtävillä hoidoilla, jolloin hiuspohjaa saadaan puhdistettua, aktivoitua ja hiusten kasvunopeutta voidaan kiihdytää merkittävästi.

Mark Birch Trichologist hoidot hiuspohjalle

39 €
Laserhoito hiuspohjalle

10 kerran sarjakortti 340 €

89 €
Hiuspohjan laserhoito Mark Birch boosterilla

Boosterhoidot tehostavat Mark Birch kotihoitotuotteiden tehoa. Hiuspohjan Boosterihoito aktivoi ja tehostaa hiustenkasvua sekä tasapainottaa hiuspohjaa tuoden välittömiä hoitotuloksia. Hoito sopii erityisen hyvin hiustenlähdön ja pälvikaljun eli Alopecia Areatan hoitoon. Hoito myös lisää hiuspohjan immuniteettia.
Hoitoon tullessa hiusten tulee olla puhtaat ja ilman muotoilutuotteita.

4 kerran sarjakortti 320 €

150 €
Hiuspohjan mikroneulaus

Dermapen mikroneulaus hiuspohjalle. Aktivoi hiusten kasvua ja vähentää hiusten kasvua estävää arpeutumista.
4 kerran sarjakortti 530 €

170 €
Hiuspohjan mikroneulaus ja laserhoito

Aktivoi hiusten kasvua ja edistää hiuspohjan terveyttä.
4 kerran sarjakortti 600 €

Lisätietoa hiustenlähdön syistä ja sarjan tuotteista löydät markbirchhair.fi/

Voimmeko auttaa? Lähetä viesti