Ihana, monipuolinen ja valoisa IPL-valoimpulssihoito

Ihana, valoisa, monipuolinen IPL-hoito

Nyt valon lisääntyessä haluan kertoa meidän valoisimmasta laitteestamme ja se on tietenkin meidän EFB Anthelia IPL-valoimpulssilaite. Nopeasti kerrottuna tämä laite poistaa pysyvästi karvasi, häivyttää maksaläiskäsi, kiinteyttää ihosi, hoitaa aknesi ja häivyttää näkyvät verisuonet, jolloin posket eivät häiritsevästi punota ja reisien näkyvät verisuonet häiritsevät merkitsevästi vähemmän.

IPL-hoidossa laitteesta ohjataan valtava määrä valoa iholle lyhyen impulssin aikana. Suuri valon määrä imeytyy ihoon tai ihon ja karvan väripigmenttiin. Muuttamalla hoidossa käytettäviä hoitopäitä ja asetuksia voidaan määrittää hyvinkin tarkasti mitä asiaa hoidoilla halutaan hoitaa.

Meidän hoitolassamme ehdottomasti suosituimmat IPL-hoidot ovat karvanpoistoja sekä tummalle, että vaalealle karvalle. Olemme kuluneen 1,5 -vuoden aikana hoitaneet pysyvästi karvattomaksi kymmeniä ellei satoja tyytyväisiä asiakkaitamme. IPL-karvanpoistossa on ihana asia se, että se voidaan toteuttaa vartalollamme kaikkialle muualle, paitsi silmien ja kulmakarvojen väliselle alueelle ja jokaisella alueella hoitotulos on yhtä tasainen. Hoidot tehdään alueesta riippuen 6-10 viikon välein. Tumman karvan poistoon tarvitaan 5-8 hoitokertaa ja vaalean karvan kohdalla 8-12 hoitoa. Tämän jälkeen voitkin sitten rauhassa nauttia kesästä ja salitreenistä ilman, että sinun tarvitsisi miettiä muistitko siistiä kainalokarvat.

Me hoidamme myös paljon auringon aiheuttamia pigmenttimuutoksia, joille yleensä riittää vain yksi käsittelykerta ja ne ovat vaalentuneet näkymättömiin. Toki juuri hoidon jälkeen ne hetkeksi tummenevat, mutta 1-2 viikon sisällä voi olla vaikea edes muistaa missä ne sijaitsivat. Niitä ei vaan enää ole.

Aknen hoidossa IPL-tarjoaa mahtavan tuen hoitoon. Nimittäin sellaisilla alueilla, joissa finnejä ja tulehdusta on runsaasti, alueen verenkierto voi voimistua. Voimistunut verenkierto taas kiihdyttää talirauhasen toimintaa. Tämä saa aikaan kehän, jota voi olla vaikea saada katkaistua.  IPL-hoito tarjoaa tähän erinomaisen avun, sillä hoidolla voidaan supistaa verisuonia entiselleen ja näin normalisoida alueen toimintaa. Tulokset voi nähdä hyvinkin nopeasti ja tästä syystä IPL onkin mahtava tuki ja apu aknehoidoissa. Hoitokertojen määrä määräytyy pitkälti hoidon kokonaisuuden mukaisesti, mutta usein hoitoja tehdään 1-5 kpl 1-2 viikon välein.

Nyt ymmärrätte varmasti myös sen, miksi tällä saadaan niin mahtavaa apua myös punoittavalle couperosa-iholle ja laajentuneisiin verisuoniin kaikkialla vartalolla. Verisuonten palautuessa ohuemmiksi ne kuultavat vähemmän ihon läpi ja se tasoittaa ihon väriä merkittävästi. Hoitoja suositellaan 2-6 hoitokerran sarjoissa ja hoidot suoritetaan 4-6 viikon välein.

IPL tarjoa avun siis hyvin moniin ikääntyvänkin ihon haasteisiin, kuten ihon maksaläiskiin ja punottaviin poskiin, mutta myös kiinteyttää ihoa palauttaen ihon luonnollisen kimmoisuuden. Tämän vuoksi IPL-valoimpulssihoito on aivan mahtava kiinteytyshoito niin kasvoille kuin vartalollekin.

Mitä on tärkeä muistaa IPL-hoitoa harkitessa?
Ennen kuin hoitoa voidaan tehdä, tulee varata aika ilmaiselle konsultaatiokäynnille. Konsultaatiokäynnillä hoito käydään sanallisesti ja kirjallisesti läpi ja kaikkein tärkeimpänä, testataan hoitoparametrit iholle testiväläytyksellä. Tällä varmistetaan, että valitsemamme hoitoparametrit ovat sinulle varmasti sopivat. Testiväläytys tulee suorittaa vähintään 0,5-3h ennen varsinaista hoitoa. Jos et ole varma kuinka pitkän varoajan toivomasi hoito tarvitsee, kannattaa testiväläytyksen ja hoidon väliin varata ainakin 3h aikaa.

Lue lisää palveluistamme IPL Valoimpulssihoidot

Aurinkoisin terveisin,

Riina
SKY-kosmetologi, kouluttaja, johtajatar

Voimmeko auttaa? Lähetä viesti