meikki ja kampaus Juuri minulle Hajusteeton Onnistunut meikki korostaa yksilöllistä kauneuttasi ja kampauskin kestää pikkutunneille asti.

Juhlameikki ja häämeikki

Haluatko näyttää tärkeänä päivänäsi säkenöivän upealta? Day Spa Lapinniemen Helmi tarjoaa kaikki meikkauspalvelut ammattitaidolla juuri sinne, missä sinä ne tarvitset.  Päätuotesarjana meikeissä on Jane Iredale ja Eco Minerals joka tuo salaisuuden heleästä upeasta ihosta jokaisen naisen ulottuville. Jane Iredalen meikit hoitavat ihoa ja sopivat myös atooppiselle tai akneiholle. Laajasta sävyvalikoimasta löydät oikean meikkipohjan sävyn niin vaalealle kuin tummalle iholle. Hoitolamme lisäksi meikkaus voidaan toteuttaa sinulle sopivassa paikassa, kuten kotonasi tai hotellissa.

Morsiusmeikki / Häämeikki toteutetaan morsiamen ihon sävyyn soveltuvilla värisävyillä kokonaisuus huomioiden. Meikissä huomioidaan tarkasti myös morsiamen persoonallisuus ja häiden luonne. Häämeikki kestää salamavalojen säihkyessä ja näytät kauniilta myös studiokuvauksessa. Häämeikkiin sisältyy tarvittaessa sulhasen ihon sävyn tasoitus ja puuterointi hääkuvausta varten. Halutessasi voit ottaa mukaan myös lempiripsivärisi ja huulipunasi.

Meikkaus vahvalla ammattitaidolla

Riina Sorjonen on ansioitunut meikkitaiteilija, jonka meriittejä on nähty niin Milanon kauneusmessuilla metrien korkuisille seinille printattuna kuin Tampereen häämessuilla, jossa Riina on jo vuosia vastannut lavameikeistä yhdessä tiiminsä kanssa. Vuonna 2015 Riina Sorjonen vastasi myös kukkaistytön meikeistä koko virkakauden ajan. Vuosina 2018 ja 2019 Day Spa Lapinniemen Helmi vastasi Loistava Laulaja ja Loistava Iskelmä -kisaajien meikeistä ja kampauksista televisioitavissa finaalilähetyksissä.

Kaikkein rakkainta Riinalle on kuitenkin meikata ihania kaikenikäisiä naisia ja tuoda heidän omaa persoonallista kauneutta esille. Ehkä juuri tästä syystä Riinan henkilökohtainen meikkausopastus onkin noussut niin suureen suosioon.

Olemme onnellisia, että taitava henkilökuntamme on kasvanut myös meikkaaja-maskeeraajien Sannan ja Piian osalta.

Meikkausopastus

Meikkausopastus sisältää juuri sinun kasvonpiirteisiisi, tyyliisi ja väreihisi sopivan meikin opastuksen. Opit, miten korostat parhaita puoliasi, miten teet arkimeikiksi soveltuvan meikin ja miten muunnat sen tyylikkääksi iltameikiksi. Meikkausopastukseen sisältyy mm. oikeiden sävyjen valinta, silmän muodon korjaus rajauksen ja luomivärin avulla, kulmien muotoilu ja korostus, huulimeikin käyttö ja huulten muodon täyteläistäminen, oikean sävyn valinta meikkipohjaan, värimuutosten korjaus kasvoilla, poskipunan käyttö sekä kasvojen muodon korostus valojen ja varjojen avulla. Koulutuksessa ei keskitytä uusimpien trendien mukailuun, vaan yksilöllisen kauneuden korostamiseen ja siksi meikkausopastuksen neuvot toimivat, vaikka kasvot hieman muuttuvatkin iän myötä.

Meikkausopastuksessa neuvomme sinua, miten rakennat sinun tyyliisi sopivan meikin ja jos tahdot, saat itse tehdä meikin toiselle puolelle kasvojasi ja huomaat, miten opitkin kaiken myös itse.

Meikkausopastus voidaan myös räätälöidä ryhmille.
Meikkausopastuksen yhteydessä tuoteostoista -10% alennus. Kesto n. 1,5 h.

Voimmeko auttaa? Lähetä viesti