Upea heleä ihoni Medical Jokainen hoidossa käytetty tuote räätälöidään Kasvohoidot juuri sinun ihosi tarpeiden mukaiseksi

Kasvohoidot ja Medical-kasvohoidot

Kasvohoito kauneushoitolassamme on ihana kokemus, sillä me olemme valinneet hyvin tarkasti kaikki hoidoissamme käytettävät tuotteet ja kosmetologimme kouluttautuvat jatkuvasti, jotta me voimme tarjota sinun ihollesi mahdollisimman hyvää hoitoa. Me olemme erikoistuneet vaativan ihon hoitoon ja toimimme sujuvasti yhteistyössä myös ihotautilääkäreiden kanssa. Erikoiskoulutuksen olemme saaneet erityisesti sellaisen ihon hoitoon, jossa finnit, kuiva iho tai ihon ikääntyminen tuottavat haasteita.

Kasvohoidot tehdään korkealaatuisella dermaviduals®-tuotesarjalla. Hoidoissa jokainen käytettävä tuote räätälöidään tarkasti asiakkaan ja ihon tarpeiden mukaan. Tuotteissa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita, vaan ainoastaan hyvin siedettyjä, fysiologisia aineosia: dermaviduals®-ihonhoitotuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita. Tämän tuotesarjan ansiosta taitava henkilökuntamme voi auttaa sinua ihosi hoidossa hyvin täsmällisesti ja voimme räätälöidä yksilöllisen voiteen sinulle myös kotihoitoon.

Kaikki dermaviduals®-kasvohoidot voidaan tehdä hajusteettomuuden lisäksi lähes tuoksuttomana.

Palkittua ja tutkittua kosmetiikkaa

Arvostettu kosmetologien ammattilehti SKY-kosmetologit palkitsi dermaviduals®-ihonhoitomenetelmän lajinsa parhaaksi 2018. ”Ammattimainen ja ainutlaatuinen korneoterapiaan pohjautuva hoitomenetelmä on yhtä aikaa klassinen ja nykyihonhoidon ytimessä.”

dermaviduals® -ihonhoitomenetelmän kehittäjän, saksalaisen kemian tohtori Hans Lautenschlägerin yli 200 tieteellistä julkaisua ja patenttia kertovat elämäntyöstä kansainvälisesti arvostettuna tutkijana farmaseuttisten vaikutusaineitten ja fosfatidyylikoliinipitoisten lääke- ja ihonhoitoaineitten kehittäjänä. Suomessa kokemusta hoitomenetelmästä ja hyvistä hoitotuloksista on jo vuodesta 2001 alkaen. Tutkimusartikkeleita ja paljon taustatietoa, sekä esimerkiksi tuotekohtaiset aineosaluettelot (INCI), löydät etukäteen osoitteesta www.dermaviduals.com.

Miksi korneoterapia hyödyttää sinua?

Korneoterapeuttisen hoitomenetelmän idea on hoitaa ensin ihon sarveiskerros kuntoon, jolloin iho kuntoutuu myös pinnan alta. Hoitotuotteiden tehtävä on ennaltaehkäistä ihon häiriöitä, suojata ja säilyttää iho hyväkuntoisena. Poikkeuksellisen dermaviduals®-ihonhoitosarjasta tekee se, että se sopii myös erittäin herkille, allergisille ihoille. Tuotteissa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita, vaan ainoastaan hyvin siedettyjä, fysiologisia aineosia: dermaviduals®-ihonhoitotuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita.

Day Spa Lapinniemen Helmessä me voimme räätälöidä myös kotona käytettävät tuotteet yksilöllisesti sinulle. Tämä tarkoittaa sitä, että me sekoitamme voiteeseesi juuri ne tärkeät raaka-aineet, joita sinun ihosi juuri nyt tarvitsee. Ihon hoidosta tulee erittäin helppoa ja miellyttävää, kun käytössäsi on vain muutama tarkasti juuri sinulle valmistettu tuote.

Medical-kasvohoidot

59 €
Pikkukasvohoito

Sisältää alkupuhdistuksen, ihon sävyä kirkastavan kuorinnan ja kosteuttavan kuitunaamion. Tuotteet valitaan aina yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaisesti.

104 €
Näsijärven neidon unelma kasvoille

Tässä ihanassa hemmottelussa tuotteet räätälöidään aina juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Hoito alkaa lempeällä puhdistuksella ja kirkastavalla kuorinnalla. Kuumien kivien lempeä lämpö rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja voit nauttia hetkestä koko pitkän hieronnan ajan. Hieronnan lämpö auttaa myös seerumeiden ja naamion tehoaineiden imeytymistä, jolloin saat parhaan hyödyn tästä ihanasta hoidosta. Hoidon päätteeksi saat raikkaita hedelmiä ja vettä.

89 €
Puhdistava kasvohoito

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen/hieronnan, erikoisseerumin, kosteuttavan ja puhdistavan savinaamion sekä hoitovoiteen. Dermaviduals-kasvohoito, jossa jokainen käytettävä tuote räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

99 €
Herkän ihon hajusteeton kasvohoito

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, erikoisseerumin, kosteuttavan ja rauhoittavan kuitunaamion sekä hoitovoiteen. Dermaviduals-kasvohoito, jossa jokainen käytettävä tuote räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa hoito voidaan toteuttaa tuoksuttomana.

109 €
Tehokosteuttava kasvohoito

Kahden naamion ylellinen ja poikkeuksellisen tehokkaasti kosteuttava kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen lisäksi kosteuttavan entsyminaamion, tarvittaessa useita erikoisseerumeita, kosteuttavan ja ihoa vahvistavan kuitunaamion, pitkän hieronnan kasvojen lisäksi myös decollettelle /pään alueelle ja hoitovoiteen. Medicalinen Dermaviduals-kasvohoito, jossa jokainen käytettävä tuote räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa hoito voidaan toteuttaa tuoksuttomana.

105 €
Antiakne-kasvohoito

Kahden naamion kasvohoito ärtyneen ja finnejä/tukkeumia sisältävän ihon tehokkaaseen hoitoon. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen lisäksi ihoa puhdistavan entsyminaamion, tarvittaessa useita erikoisseerumeita, ärtynyttä ihoa tyynnyttävän ja rauhoittavan erikoisnaamion, päähieronnan sekä rentouttavan hieronnan decollettelle ja hoitovoiteen.

Medicalinen Dermaviduals-kasvohoito, jossa jokainen käytettävä tuote räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa hoito voidaan toteuttaa tuoksuttomana.

119 €
Kiinteyttävä antiage-kasvohoito

Kahden naamion ylellinen ihoa kiinteyttävä ja ihon vanhenemisen merkkejä häivyttävä kasvohoito. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen lisäksi kosteuttavan entsyminaamion, tarvittaessa useita erikoisseerumeita, kosteuttavan ja erittäin tehokkaasti tehoaineita imeyttävän plastifoituvan naamion, pitkän hieronnan kasvojen lisäksi myös decollettelle /pään alueelle ja hoitovoiteen.

Medicalinen Dermaviduals-kasvohoito, jossa jokainen käytettävä tuote räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa hoito voidaan toteuttaa tuoksuttomana.

Laitekasvohoidot

79 €
Timanttihionta

Timanttihionta uudistaa, puhdistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Timanttihionnalla voidaan hoitaa myös aknearpia, sekä tukkeutuneita ja laajentuneita ihohuokosia. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, timanttihionnan, sekä ihoa vahvistavan ja kosteuttavan naamion ja hoitovoiteen. Voidaan toteuttaa myös tuoksuttomana.

79 €
Ultraäänipuhdistus

Ultaäänipuhdistus kuorii, puhdistaa ylimääräistä talia ja heleyttää ihoa hellävaraisesti ultraäänivärähtelyn avulla. Sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, tehokkaan ultraäänikuorinnan ja -puhdistuksen, sekä ihoa vahvistavan ja kosteuttavan naamion ja hoitovoiteen. Voidaan toteuttaa myös tuoksuttomana.

97 €
Laserkasvohoito

Laserkäsittely kasvoille on nopea apu iho-ongelmiin. Laserkäsittelyllä voidaan kiinteyttää ihoa, poistaa epäpuhtauksia, lisätä ihon kykyä sitoa kosteutta, tasoittaa ihon väriä, vaalentaa arpia tai nopeuttaa ihon paranemista. Laserkäsittelyn jälkeen iho ei ole arka, eikä hoitoalue punoita. Laserkäsittelyä suositellaan tiheänä sarjahoitona. Sisältää alkupuhdistuksen, ihoa kirkastaavan kuorinnan, laserkäsittelyn, kosteuttavan naamion ja hoitovoiteen. Jokainen hoidossa käytettävä tuote valitaan tarkasti asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan. Voidaan toteuttaa myös tuoksuttomana.

39 €
Laserhoito sarjahoitona 1 hoitoalue, kuten kasvot, decollette tai arpi

Laserkäsittely kasvoille on nopea apu iho-ongelmiin. Laserkäsittelyllä voidaan kiinteyttää ihoa, poistaa epäpuhtauksia, lisätä ihon kykyä sitoa kosteutta, tasoittaa ihon väriä, vaalentaa arpia tai nopeuttaa ihon paranemista. Laserkäsittelyn jälkeen iho ei ole arka, eikä hoitoalue punoita. Laserkäsittelyä suositellaan tiheänä sarjahoitona.

130 €
RF-kasvohoito

RF-hoito on erittäin tehokas ihoa kiinteyttävä hoito, jolla saadaan näkyviä tuloksia välittömästi jo yhdellä hoidolla.

RF boostaa ihon omia toimintoja ja saa oman elimistömme kiinteyttämään ja kaunistamaan ihoamme turvallisesti ja luonnollisesti. Kiinteytyksen lisäksi hoito kosteuttaa ihoa, aktivoi kuona-aineiden poistumista ja kohentaa ihonsävyä. Hoito tuntuu miellyttävältä lämmöltä eikä hoidon aikana tunnu kipua.

Kiinteyttävä teho perustuu kollegeenisäikeiden supistamiseen, joka aikaansaa tuhkimoefektin kaltaisia tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla, vaikka hoitoteho voimistuukin vielä viikkojen ajan hoidon jälkeen. Tehokkaimmillaan RF-hoito on 4 kerran sarjahoitona 2 viikon välein toteutettuna. Hoito voidaan toteuttaa tuoksuttomana.

Hoito sisältää kasvojen ja kaulan alueen kuorinnan, seerumin ja naamion imeytyksen RF-laitteella.

4 kerran sarjakortti hoitoon 450 €

79 €
RF-silmänympäryshoito

RF-hoito on erittäin tehokas ihoa kiinteyttävä hoito, jolla saadaan näkyviä tuloksia välittömästi jo yhdellä hoidolla.

RF boostaa ihon omia toimintoja ja saa oman elimistömme kiinteyttämään ja kaunistamaan ihoamme turvallisesti ja luonnollisesti. Kiinteytyksen lisäksi hoito kosteuttaa ihoa, aktivoi kuona-aineiden poistumista ja kohentaa ihonsävyä. Hoito tuntuu miellyttävältä lämmöltä eikä hoidon aikana tunnu kipua.

Kiinteyttävä teho perustuu kollegeenisäikeiden supistamiseen, joka aikaansaa tuhkimoefektin kaltaisia tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla, vaikka hoitoteho voimistuukin vielä viikkojen ajan hoidon jälkeen. Tehokkaimmillaan RF-hoito on 4 kerran sarjahoitona 2 viikon välein toteutettuna. Hoito voidaan toteuttaa tuoksuttomana.

Hoito sisältää silmänympärysalueen hellävaraisen kuorinna, seerumin, sekä naamion imeytyksen RF-laitteella.

Kasvohoidon lisäpalvelut

25 €
Laserhoito

Laserkäsittely kasvoille on nopea apu iho-ongelmiin. Laserkäsittelyllä voidaan kiinteyttää ihoa, poistaa epäpuhtauksia, lisätä ihon kykyä sitoa kosteutta, tasoittaa ihon väriä, vaalentaa arpia tai nopeuttaa ihon paranemista. Laserkäsittelyn jälkeen iho ei ole arka, eikä hoitoalue punoita. Laserkäsittelyä suositellaan tiheänä sarjahoitona.

40 €
RF Silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä

RF-hoito on erittäin tehokas ihoa kiinteyttävä hoito, jolla saadaan näkyviä tuloksia välittömästi jo yhdellä hoidolla. Hoidossa silmänympärysihoa käsitellään RF-hoitopäällä, joka nostaa ihon lämpötilaa myös syvemmällä kudoksissa. Lämpö saa kollageenisäikeet supistumaan ja aktivoi ihon toimintaa.

Iho tuntuu ja näyttää välittömästi hoidon jälkeen napakammalta ja kirkkaammalta. Hoito tuntuu miellyttävältä ja lämpimältä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi hoitoa suositellaan 4 kerran sarjahoitona 2 viikon välein.

Hoito sisältää silmänympärysalueen naamion imeytyksen RF-laitteella. 10 min

10 €
Mekaaninen puhdistus kasvohoidon yhteydessä

Mustapäiden poisto komedoraudalla

Voimmeko auttaa? Lähetä viesti