Kasvohoidot Anumatin luomukosmetiikalla

Anumati Naturals on fytoterapiaan sekä ihon ravitsemukseen perustuva ammatti-ihonhoitosarja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisuutta ihonhoitoon. Sarja on luotu suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana. Luonto on hyvinvoinnin lähde iholle ja sen monivivahteisia raaka-aineita käytetään aina kasveista ja kukista marjoihin. Jokainen tuote on täynnä kasviuutteita ja luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja torjuen ihon epätasapainoa sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

Anumati Naturals on tuloksellinen luomuihonhoitosarja jokaiselle. Sarja sopii naisille sekä miehille.

Anumati Naturals tasoittaa ja kiinteyttää ihoa, parantaa ihon kestävyyttä pohjolan ilmastossa, aktivoi ihon uudistumista sekä parantaa ihon sävyä. Tervetuloa Anumati Naturals -maailmaan!

Turvallista kosmetiikkaa testatusti

Anumati Naturals Oy on ensimmäinen yritys Suomessa, jolle on myönnetty MADE SAFE -sertifikaatti. Anumati Naturals -tuotesarja on läpäissyt MADE SAFE® -sertifikaatin tiukat vaatimukset ja täten todistetusti tehty turvallisista ja luotettavista raaka-aineista.

Miksi tämä asia on mielestämme tärkeä? Tämän sertifikaatin kautta voimme luotettavasti ja todistetusti osoittaa sen, että käyttäessäsi Anumati Naturalsin tuotteita päivittäisessä ihonhoidossasi, käytät vain ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuja turvallisia ja testattuja kotimaisia luonnonkosmetiikan tuotteita. Sinun ja ihosi hyvinvointia ajatellen.

Anumatissa iholle hyviä ravintoaineita

Ihonhoitotuotteet eivät Anumatin mukaan saisi poiketa terveellisestä ruokavaliosta.  Tarvitsemme samoja antioksidantteja ihonhoidossa kuin sisäisessä ravitsemuksessamme. Siksi käytämme parhaita kasveja, marjoja ja hedelmäuutteita täydentämään ihosi hoitoa. Sekä iho että kehomme tarvitsevat ravitsemusta, jossa on hivenaineita, tärkeitä mineraaleja, omega-rasvahappoja sekä vitamiineja synergiassa. Anumatin ihonhoitotuotteet ovat monikäyttöisiä ja  suunniteltu vastaamaan ihon kaikkiin tarpeisiin. Niiden koostumukset ja ainesosat on suunniteltu toimimaan yhdessä ja täydentämään  toisiaan.

Kasvohoidot

98 €
Näsijärven neidon unelma kasvoille

Tässä ihanassa hemmottelussa tuotteet räätälöidään aina juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Hoito alkaa lempeällä puhdistuksella ja kirkastavalla kuorinnalla. Kuumien kivien lempeä lämpö rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja voit nauttia hetkestä koko pitkän hieronnan ajan. Hieronnan lämpö auttaa myös seerumeiden ja naamion tehoaineiden imeytymistä, jolloin saat parhaan hyödyn tästä ihanasta hoidosta. Hoidon päätteeksi saat raikkaita hedelmiä ja vettä. Tuotesarjana kotimainen luomusarja Anumati Naturals.

79 €
Luonnonkaunis kasvohoito luomukosmetiikalla

Sisältää alkupuhdistuksen, ihoa kirkastaavan kuorinnan, rentouttavan hieronnan, kosteuttavan naamion ja hoitovoiteen. Jokainen hoidossa käytettävä tuote valitaan tarkasti asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan. Tuotesarjana kotimainen luomusarja Anumati Naturals.

85 €
Luomukasvohoito AHA/BHA hapotuksella

Kosteuttava, kirkastava ja puhdistava hoito, joka sisältää puhdistuksen, hapotusterapian kasvojen ja kaulan alueelle, seerumin, sekä ihon tarpeita vastaavan naamion ja hoitovoiteen. Tuotesarjana kotimainen luomusarja Anumati Naturals.

Kasvohoitojen lisäpalvelut

40 €
RF Silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä

RF-hoito on erittäin tehokas ihoa kiinteyttävä hoito, jolla saadaan näkyviä tuloksia välittömästi jo yhdellä hoidolla. Hoidossa silmänympärysihoa käsitellään RF-hoitopäällä, joka nostaa ihon lämpötilaa myös syvemmällä kudoksissa. Lämpö saa kollageenisäikeet supistumaan ja aktivoi ihon toimintaa.

Iho tuntuu ja näyttää välittömästi hoidon jälkeen napakammalta ja kirkkaammalta. Hoito tuntuu miellyttävältä ja lämpimältä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi hoitoa suositellaan 4 kerran sarjahoitona 2 viikon välein.

Hoito sisältää silmänympärysalueen naamion imeytyksen RF-laitteella. 10 min

10 €
Mekaaninen puhdistus kasvohoidon yhteydessä

Mustapäiden poisto komedoraudalla

25 €
Laserhoito

Laserkäsittely kasvoille on nopea apu iho-ongelmiin. Laserkäsittelyllä voidaan kiinteyttää ihoa, poistaa epäpuhtauksia, lisätä ihon kykyä sitoa kosteutta, tasoittaa ihon väriä, vaalentaa arpia tai nopeuttaa ihon paranemista. Laserkäsittelyn jälkeen iho ei ole arka, eikä hoitoalue punoita. Laserkäsittelyä suositellaan tiheänä sarjahoitona.