Kasvohoidot Anumatin luomukosmetiikalla

Anumati Naturals on fytoterapiaan sekä ihon ravitsemukseen perustuva ammatti-ihonhoitosarja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisuutta ihonhoitoon. Sarja on luotu suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana. Luonto on hyvinvoinnin lähde iholle ja sen monivivahteisia raaka-aineita käytetään aina kasveista ja kukista marjoihin. Jokainen tuote on täynnä kasviuutteita ja luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja torjuen ihon epätasapainoa sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

Anumati Naturals on tuloksellinen luomuihonhoitosarja jokaiselle. Sarja sopii naisille sekä miehille.

Anumati Naturals tasoittaa ja kiinteyttää ihoa, parantaa ihon kestävyyttä pohjolan ilmastossa, aktivoi ihon uudistumista sekä parantaa ihon sävyä. Tervetuloa Anumati Naturals -maailmaan!

Turvallista kosmetiikkaa testatusti

Anumati Naturals Oy on ensimmäinen yritys Suomessa, jolle on myönnetty MADE SAFE -sertifikaatti. Anumati Naturals -tuotesarja on läpäissyt MADE SAFE® -sertifikaatin tiukat vaatimukset ja täten todistetusti tehty turvallisista ja luotettavista raaka-aineista.

Miksi tämä asia on mielestämme tärkeä? Tämän sertifikaatin kautta voimme luotettavasti ja todistetusti osoittaa sen, että käyttäessäsi Anumati Naturalsin tuotteita päivittäisessä ihonhoidossasi, käytät vain ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuja turvallisia ja testattuja kotimaisia luonnonkosmetiikan tuotteita. Sinun ja ihosi hyvinvointia ajatellen.

Lisätehoa laadukkaista laitteista

Voit valita kasvohoitoosi jonkin lukuisista laitevaihtoehdoistamme tai voimme yhdessä katsoa, mistä ihosi hyötyisi juuri nyt eniten. Valittavana on seuraavat laitteet:

SOFT LASER, joka kiinteyttää, lisää ihon kosteudensitomiskykyä, rauhoittaa ihoa ja tasoittaa ihonsävyä. Upeita ja nopeita tuloksia aknen hoidossa!

TIMANTTIHIONTA, joka uudistaa, puhdistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Timanttihionnalla voidaan hoitaa myös aknearpia sekä tukkeutuneita ja laajentuneita ihohuokosia.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS, joka kuorii, puhdistaa ylimääräistä talia ja heleyttää ihoa hellävaraisesti ultraäänivärähtelyn avulla.

Kasvohoidot

58 €
Pikkukasvohoito

30 min

Sisältää alkupuhdistuksen, ihon sävyä kirkastavan kuorinnan ja kosteuttavan naamion.

98
Näsijärven neidon unelma kasvoille

75 min

Tässä ihanassa hemmottelussa tuotteet räätälöidään aina juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Hoito alkaa lempeällä puhdistuksella ja kirkastavalla kuorinnalla. Kuumien kivien lempeä lämpö rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja voit nauttia hetkestä koko pitkän hieronnan ajan. Hieronnan lämpö auttaa myös seerumeiden ja naamion tehoaineiden imeytymistä, jolloin saat parhaan hyödyn tästä ihanasta hoidosta. Hoidon päätteeksi saat raikkaita hedelmiä ja vettä. Tuotesarjana kotimainen luomusarja Anumati Naturals.

70 €
Mekaaninen ihonpuhdistus

45 min

Sisältää alkupuhdistuksen, lämpöhauteen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ihotyypin mukaisen naamion ja hoitovoiteen. Jokainen hoidossa käytettävä tuote valitaan tarkasti asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan.

89 €
Luonnonkaunis -kasvohoito kuukivihieronnalla

75 min

Rentouttava holistinen hoitokokonaisuus. Hoidossa keskitytään ihosi tarpeisiin, stressin purkamiseen sekä sisäisen kauneuden herättelemiseen. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan yksilöllisesti ihon tarpeiden ja hoitotavoitteiden mukaisesti. Unohda hetkeksi ulkomaailma ja tule kokemaan uudistava vaikutus. Kuukivihieronta vaikuttaa lymfakiertoon, kuona-aineiden poistoon sekä auttaa kudoksia hapensaanissa. Hoitokokonaisuus luo harmonisen ja tasapainoisen mielialan. Hoito antaa syvemmän ja kauemmin kestävän rentoutuksen. Tuotesarjana kotimainen luomusarja Anumati Naturals.

78 €
Luomukasvohoito AHA/BHA hapotuksella

60 min

Kosteuttava, kirkastava ja puhdistava hoito, joka sisältää puhdistuksen, hapotusterapian kasvojen ja kaulan alueelle, seerumin, hieronnan decolletten alueelle, sekä ihon tarpeita vastaavan naamion ja hoitovoiteen. Tuotesarjana kotimainen luomusarja Anumati Naturals.

89
Kiinteyttävä ja heleyttävä luomukasvohoito

60 min

Runsaasti antioksidantteja, kosteuttavia ja ihon sävyä kirkastavia aineosia sisältävä kasvohoito on myös ihana hemmotteluhetki arkeen. Hoito sisältää puhdistuksen, AHA-kuorinnan, kiinteyttävän ja kirkastavan seerumin, pitkän hieronnan ja ravitsevan, kiinteyttävän ja heleyttävän naamion. Tuotesarjana .kotimainen Anumati Naturals ja sen Vividness-linjan tuotteet

72 €
Kasvohoito luonnonkosmetiikalla

60 min

Sisältää alkupuhdistuksen, ihoa kirkastaavan kuorinnan, rentouttavan hieronnan, kosteuttavan naamion ja hoitovoiteen. Jokainen hoidossa käytettävä tuote valitaan tarkasti asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan. Tuotesarjana kotimainen luomusarja Anumati Naturals.

Lisäpalvelut kasvohoidon yhteydessä

20 €
Ultraäänipuhdistus

15 min

20 €
Timanttihionta

15 min

15 €
Ripsien kestovärjäys

15 min

20 €
Laserhoito

15 min

5 €
Kulmien muotoilu

0 min

Laitekasvohoidot

75 €
Ultraäänipuhdistus

60 min

Ultaäänipuhdistus kuorii, puhdistaa ylimääräistä talia ja heleyttää ihoa hellävaraisesti ultraäänivärähtelyn avulla. Sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, tehokkaan ultraäänikuorinnan ja -puhdistuksen, sekä ihoa vahvistavan ja kosteuttavan naamion ja hoitovoiteen. Tuotesarjana kotimainen luomusarja Anumati Naturals.

75 €
Timanttihionta

45 min

Timanttihionta uudistaa, puhdistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Timanttihionnalla voidaan hoitaa myös aknearpia, sekä tukkeutuneita ja laajentuneita ihohuokosia. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, timanttihionnan, sekä ihoa vahvistavan ja kosteuttavan naamion ja hoitovoiteen. Tuotesarjana kotimainen luomusarja Anumati Naturals.

92 €
Laserkasvohoito luonnonkosmetiikalla

60 min

Laserkäsittely kasvoille on nopea apu iho-ongelmiin. Laserkäsittelyllä voidaan kiinteyttää ihoa, poistaa epäpuhtauksia, tasoittaa ihon väriä, lisätä verenkiertoa, vaalentaa arpia tai nopeuttaa paranemista. Laserkäsittelyn jälkeen iho ei ole arka, eikä hoitoalue punoita. Laserkäsittelyä suositellaan tiheänä sarjahoitona. Tuotesarjana kotimainen luomusarja Anumati Naturals.

39 €
Laserhoito sarjahoitona 1 hoitoalue, kuten kasvot, decollette tai arpi

15 min

Laserkäsittely kasvoille on nopea apu iho-ongelmiin. Laserkäsittelyllä voidaan kiinteyttää ihoa, poistaa epäpuhtauksia, lisätä verenkiertoa, tasoittaa ihon väriä, helpottaa lihasjumeja, vaalentaa arpia tai nopeuttaa ihon paranemista. Laserkäsittelyn jälkeen iho ei ole arka, eikä hoitoalue punoita. Laserkäsittelyä suositellaan tiheänä sarjahoitona.