Jotain erityistä rakkaalle Lahjaksi hetki Toivottu ja tykätty lahjaidea, mistä Osta lahjakortti netistä omaa aikaa jokainen löytää itselle juuri sen oikean. Aivan erityisiä hetkiä Hemmottelua Näsijärven neidon unelma kasvoille Osta lahjaksi tästä hyvää oloa hullaannuttaa ihanuudellaan vaativankin lahjan saajan
Ale!

dermaviduals® voide – yksilöllisesti valmistettu

19,0049,00

Anna lahjaksi jotain todella yksilöllistä: Lahjakortti yksilöllisen hoitovoiteen valmistuksee.

Perusteellisen ihoanalyysin pohjalta räätälöity yksilöllinen hoitovoide kasvoille.  Voiteeseen sekoitetaan dermaviduals®-kosmetologin valitsemat tehoaineet. Hoitovoiteen lopullinen koko määräytyy lisättyjen tehoaineiden määrästä.

Poikkeuksellisen dermaviduals®-ihonhoitosarjasta tekee se, että se sopii myös erittäin herkille, allergisille ihoille. Tuotteissa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita, vaan ainoastaan hyvin siedettyjä, fysiologisia aineosia: dermaviduals®-ihonhoitotuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita. Voiteen valmistuksessa huomioidaan tarkasti myös mahdolliset allergiat.

Jotta voide on mahdollista räätälöidä tarkasti, on suositeltavaa, että ihoanalyysi tehdään paikanpäällä hoitolassa. Autamme mielellämme sopivan ajan löytämisessä. Ilmaisen konsultaatiokäynnin voi varata myös nettiajanvarauksestamme.

Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta.

Lahjakortin voi tulostaa ja/tai tallentaa heti maksun jälkeen.

Poista

Kuvaus

Lapinniemen Helmi Day Spa Salon on Pirkanmaan ensimmäinen täysin hajusteeton kauneushoitola ja kampaamo. Olemme maaliskuussa 2020 muuttaneet uusiin ihaniin tiloihin Tampellaan Pellavantorin laidalle. Meille on aivan ihana tulla.

Olemme erikoistuneet vaativan ihon hoitoon, karvanpoistoihin ja yksilöllisen kauneudenkorostamiseen. Kaikki hoidoissa käytettävät tuotteet ovat täysin hajusteettomia, mutta täynnä hoitotehoa ja ihanan ylellisiä iholla ja hiuksissa.

Meille Lapinniemen Helmeen voi tulla nauttimaan hetken omaa aikaa ihanaan lämpimään suklaavartalohoitoon, tai sokeroimaan sääret silkin sileiksi ja karvattomiksi. Me autamme sinua korostamaan yksilöllistä kauneuttasi kampaamopalvelujen ja meikkausten avulla ja karistamme iholtasi niin aknen kuin ihon ikääntymisenkin tehokkailla laitehoidoilla turvallisesti ja ilman hajusteita.

Lisätiedot

Voiteen koko

13-15 ml hoitovoide, 44-50 ml hoitovoide

Preview
Close
Voimmeko auttaa? Lähetä viesti