Jotain erityistä rakkaalle Lahjaksi hetki Toivottu ja tykätty lahjaidea, mistä Osta lahjakortti netistä omaa aikaa jokainen löytää itselle juuri sen oikean. Aivan erityisiä hetkiä Hemmottelua Näsijärven neidon unelma kasvoille Osta lahjaksi tästä hyvää oloa hullaannuttaa ihanuudellaan vaativankin lahjan saajan

Footlogix 18 Kovettumasuihke 180 ml

45,00

Footlogix kovettumasuihke pehmittää tehokkaasti kovettumia, kynnet ja kynsinauhat.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , Product ID: 6077

Kuvaus

Footlogix kovettumasuihke pehmittää tehokkaasti kovettumia, kynnet ja kynsinauhat. Kovettumasuihkeen vaikuttavana ainesosana on urea, joka kosteuttaa luonnollisesti mutta tehokkaasti.

Käytä yhdessä Footlogix-jalkaviilan kanssa. Suihkuta ongelma-alueille ja anna vaikuttaa hetken, jonka jälkeen voit jatkaa hoitoa. Voit hoidon aikana myös listätä kovettumasuihketta. Ei tarvitse pestä pois.

Jo yksi jalkahoito Footlogix kovettumasuihkeen ja jalkaviilan kanssa tuottaa tulosta jonka asiakkaat myös huomaavat. Footlogix-jalkahoito on aivan uudenlainen hoito. Se mullistaa käsityksesi jalkojenhoidosta!

Lisätiedot

Paino 0.25 kg
Inci

Inci:Aqua, Urea (18 %), Glycerin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Tetrasodium EDTA, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben.

Litrahinta

250€/L

Voimmeko auttaa? Lähetä viesti