Jotain erityistä rakkaalle Lahjaksi hetki Toivottu ja tykätty lahjaidea, mistä Osta lahjakortti netistä omaa aikaa jokainen löytää itselle juuri sen oikean. Aivan erityisiä hetkiä Hemmottelua Näsijärven neidon unelma kasvoille Osta lahjaksi tästä hyvää oloa hullaannuttaa ihanuudellaan vaativankin lahjan saajan

Henkilökohtainen meikkausopastus

83,00

Meikkausopastus sisältää juuri sinun kasvonpiirteisiisi, tyyliisi ja väreihisi sopivan meikin opastuksen. Opit, miten korostat parhaita puoliasi, miten teet arkimeikiksi soveltuvan meikin ja miten muunnat sen tyylikkääksi iltameikiksi. Meikkausopastukseen sisältyy mm. oikeiden sävyjen valinta, silmän muodon korjaus rajauksen ja luomivärin avulla, kulmien muotoilu ja korostus, huulimeikin käyttö ja huulten muodon täyteläistäminen, oikean sävyn valinta meikkipohjaan, värimuutosten korjaus kasvoilla, poskipunan käyttö sekä kasvojen muodon korostus valojen ja varjojen avulla. Opastuksessa ei keskitytä uusimpien trendien mukailuun, vaan yksilöllisen kauneuden korostamiseen ja siksi meikkausopastuksen neuvot toimivat, vaikka kasvot hieman muuttuvatkin iän myötä. Meikkausopastuksessa neuvomme sinua, miten rakennat sinun tyyliisi sopivan meikin ja jos tahdot, saat itse tehdä meikin toiselle puolelle kasvojasi ja huomaat, miten opitkin kaiken myös itse. Meikkausopastuksen yhteydessä tuoteostoista -10% alennus.
Hoito voidaan toteuttaa hajusteettomana.

Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta.

Lahjakortin voi tulostaa ja/tai tallentaa heti maksun jälkeen.

Kuvaus

Lapinniemen Helmi Day Spa Salon on pirkanmaan ensimmäinen täysin hajusteeton kauneushoitola ja kampaamo. Olemme maaliskuussa 2020 muuttaneet uusiin ihaniin tiloihin Tampellaan Pellavantorin laidalle. Meille on aivan ihana tulla.

Olemme erikoistuneet vaativan ihon hoitoon, karvanpoistoihin ja yksilöllisen kauneudenkorostamiseen. Kaikki hoidoissa käytettävät tuotteet ovat täysin hajusteettomia, mutta täynnä hoitotehoa ja ihanan ylellisiä iholla ja hiuksissa.

Meille Lapinniemen Helmeen voi tulla nauttimaan hetken omaa aikaa ihanaan lämpimään suklaavartalohoitoon, tai sokeroimaan sääret silkin sileiksi ja karvattomiksi. Me autamme sinua korostamaan yksilöllistä kauneuttasi kampaamopalvelujen ja meikkausten avulla ja karistamme iholtasi niin aknen kuin ihon ikääntymisenkin tehokkailla laitehoidoilla turvallisesti ja ilman hajusteita.

Preview
Close
Voimmeko auttaa? Lähetä viesti