Jotain erityistä rakkaalle Lahjaksi hetki Toivottu ja tykätty lahjaidea, mistä Osta lahjakortti netistä omaa aikaa jokainen löytää itselle juuri sen oikean. Aivan erityisiä hetkiä Hemmottelua Näsijärven neidon unelma kasvoille Osta lahjaksi tästä hyvää oloa hullaannuttaa ihanuudellaan vaativankin lahjan saajan

Kahdelle suklaahieronta

102,00178,00

Lahjakortti ihanaan suklaahierontaan kahdelle hengelle. Hoidot voidaan toteuttaa samanaikaisesti tai perättäisinä aikoina.

Suklaahieronta hemmottelee ihanuudellaan kaikkia aisteja. Kaakaovoi sisältää runsaasti ihoa suojaavia antioksidantteja ja auttaa ihoa säilyttämään ihanan kimmoisuuden ja kauniin värin. Kaakaovoin ihana tuoksu hellii mieltä ja pehmeä klassinen hieronta lieventää lihasjännitystä ja stressiä.  Ei sisällä hajusteita tai eteerisiä öljyjä. Hieronta-alue valitaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suositellaan 3 hoidon sarjana.

Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta.

Lahjakortin voi tulostaa ja/tai tallentaa heti maksun jälkeen.

Poista

Kuvaus

Lapinniemen Helmi Day Spa Salon on Pirkanmaan ensimmäinen täysin hajusteeton kauneushoitola ja kampaamo. Olemme maaliskuussa 2020 muuttaneet uusiin ihaniin tiloihin Tampellaan Pellavantorin laidalle. Meille on aivan ihana tulla.

Olemme erikoistuneet vaativan ihon hoitoon, karvanpoistoihin ja yksilöllisen kauneudenkorostamiseen. Kaikki hoidoissa käytettävät tuotteet ovat täysin hajusteettomia, mutta täynnä hoitotehoa ja ihanan ylellisiä iholla ja hiuksissa.

Meille Lapinniemen Helmeen voi tulla nauttimaan hetken omaa aikaa ihanaan lämpimään suklaavartalohoitoon, tai sokeroimaan sääret silkin sileiksi ja karvattomiksi. Me autamme sinua korostamaan yksilöllistä kauneuttasi kampaamopalvelujen ja meikkausten avulla ja karistamme iholtasi niin aknen kuin ihon ikääntymisenkin tehokkailla laitehoidoilla turvallisesti ja ilman hajusteita.

Lisätiedot

Hieronnan pituus:

30 min, 45 min, 60 min, 75 min

Preview
Close
Voimmeko auttaa? Lähetä viesti