Jotain erityistä rakkaalle Lahjaksi hetki Toivottu ja tykätty lahjaidea, mistä Osta lahjakortti netistä omaa aikaa jokainen löytää itselle juuri sen oikean. Aivan erityisiä hetkiä Hemmottelua Näsijärven neidon unelma kasvoille Osta lahjaksi tästä hyvää oloa hullaannuttaa ihanuudellaan vaativankin lahjan saajan

No75 Kollageeni Gold 200g purkki ja pussi

90,00

Kollageeni hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin

Kuvaus

Kollageenintuotanto vähenee ikääntymisen seurauksena, jonka vuoksi hiusten ja kynsien kasvu hidastuu. Kollageenit ovat elimistön yleisimpiä proteiineja, jotka vaikuttavat kudostemme uusiutumiskykyyn ja solujemme rakenteisiin. Elimistön oma kollageenintuotanto vähenee ikääntymisen seurauksena, jonka vuoksi mm. hiusten ja kynsien kasvu hidastuu, haurastuu ja ohentuu. Kollageenin tuotantoa voidaan tukea kollageeni lisäravinteilla, jotka vaikuttavat solujemme rakenneosiin ja antavat lujuutta ja tukea kudoksille.

No75 Kollageeni Gold -valmisteet eivät sisällä minkäänlaisia lisäaineita, vaan ne on valmistettu puhtaista ja luonnollisista ainesosista Suomessa. No 75 Kollageeni Gold sisältää: hydrolysoitua kollageenia, rautaa, sinkkiä, L-kysteiiniä, biotiinia, pantoteenihappoa, C-vitamiinia ja peltokorteuutetta.

Yksi annos sisältää / En dos innehåller

Hydrolysoitu kollageeni/Hydrolyserat kollagen 2,5 g
C-vitamiini/C-vitamin 100 mg     125 *)
L-kysteiini/L-cystein 100 mg
Rauta (Ferrofumaraatti)/Jäm (ferrofumarat) 100 g         235% *)
Peltokorteuute/Åkerfräken extrakt 100 mg
 Pantoteenihappo (B5-vitamiini)/Pantotensyra (B5-vitamin)  6 mg         100% *)
 Biotiini (B7-vitamiini)/Biotin (B7-vitamin)  2 mg         4000% *)
 Sinkki/Zink  2 mg         20% *)
 Sitruuna-aromi

*) Ravintoaineiden päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av det dagliga referensintaget för näringsämnen

Lisätiedot

Ainesosat

Hydrolysoitu kollageenipeptidi, C-vitamiinia, L-kysteiini, peltokorteuute, ferrofumaraatti, pantoteenihappo, sinkkipikolinaatti ja biotiini.

Käyttöohje

Teelusikallinen n. 2,9 g sekoitetaan juomaan, smoothieen tai muuhun ruokaan. Yksi annos/päivä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Yhden pakkauksen riittoisuus on noin 5 viikkoa. /

Säilytys /Förvaring
Huoneenlämmössä tai viileämmässä. Säilyy avaamisen jälkeen kolme kuukautta huoneenlämmössä pussi / purkki suljettuna. Suojattava suoralta auringonvalolta. Ei lasten ulottuville. I rumstemperatur eller svalare. Öppnad förpackning kan förvaras tre månader i rumstemperatur påsen/burken tillsluten. Skall skyddas mot direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för barn.

Voimmeko auttaa? Lähetä viesti