Jotain erityistä rakkaalle Lahjaksi hetki Toivottu ja tykätty lahjaidea, mistä Osta lahjakortti netistä omaa aikaa jokainen löytää itselle juuri sen oikean. Aivan erityisiä hetkiä Hemmottelua Näsijärven neidon unelma kasvoille Osta lahjaksi tästä hyvää oloa hullaannuttaa ihanuudellaan vaativankin lahjan saajan

No75 Kollageeni Nivelille 100g pussi

36,00

Kollageeni nivelille – Noin 70 prosenttia nivelrustosta on kollageenia ja siksi sen tuotannon turvaaminen on tärkeää

Kuvaus

Nykyisin jo joka neljännes ihminen kärsii jonkinlaisista nivelvaivoista, joka johtuu useimmiten nivelrustokudoksen heikentymisestä tai kulumisesta. Noin 70 prosenttia nivelrustosta on kollageenia ja loput muita solun rakennusaineita. Elimistön oma kollageenin tuotanto heikkenee iän myötä, jonka vuoksi sen muodostumista pyritään tukemaan kollageeni lisäravinteilla.

No75 Kollageeni nivelille tuotesarja on valmistettu Suomessa puhtaista ja turvallisista raaka-aineista. Tuotteemme sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia: patentoitua ja biologisesti aktiivista hydrolysoitua kollageenia, glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, C-vitamiinia ja hyaluronihappoa

Yksi annos sisältää / En dos innehåller

Hydrolysoitu kollageeni/En dos innehåller 5 g
Glukosamiini (kasvi)/Glukosamin (vege) 0,4 g
Kondroitiinisulfaatti (nauta)/Kondroitinisulfat (nöt) 0,2 g
C-vitamiini /C-vitamin 100 mg   125%*)
Hyaluronihappo/Hyaluronsyra 10 mg

*) Ravintoaineiden päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av det dagliga referensintaget för näringsämnen

Lisätiedot

Ainesosat

Hydrolysoitu kollageenipeptidi, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, C-vitamiini, hyaluronihappo sekä sitruuna-aromi.

Käyttöohje

Ruokalusikallinensekoitetaan juomaan, smoothieen tai muuhun ruokaan. Yksi annos/päivä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Yhden pakkauksen riittoisuus on noin 3-4 viikkoa.

Säilytys /Förvaring
Huoneenlämmössä tai viileämmässä. Säilyy avaamisen jälkeen kolme kuukautta huoneenlämmössä pussi / purkki suljettuna. Suojattava suoralta auringonvalolta. Ei lasten ulottuville. I rumstemperatur eller svalare. Öppnad förpackning kan förvaras tre månader i rumstemperatur påsen/burken tillsluten. Skall skyddas mot direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för barn.