PROTEIN HAIR CONDITIONER 250 ml

49,00

Syväkosteuttava, hiusta jälleenrakentava ja tuuheuttava hoitoaine

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , Product ID: 3263

Kuvaus

Hoitoaineen silkkiproteiinit sekä aminohapot jälleenrakentavat ohentuvia ja ikääntyviä hiuksia, vahvistaen niitä ja tuoden niihin ryhtiä sekä tuuheutta. Vehnänalkio- ja saffloriöljy kosteuttavat ja ravitsevat hiusta tehden hiuksista pehmeät, elastiset sekä helposti käsiteltävät. Antioksidanttiset, verenkiertoa aktivoivat kasviuutteet rauhoittavat hiuspohjaa, vähentävät sen hilseilyä ja edistävät tervettä hiusten kasvua.

Vaikuttavat aineet

Rosmariininuute: Antioksidanttinen ja ravitseva kasviuute kosteuttaa ja suojaa hiusta sekä ehkäisee hiustenlähtöä.

Soijapapu- ja vehnänalkioöljyt: Hyvin imeytyvät öljyt sitovat kosteutta hiukseen, lisäävät hiuksien taipuisuutta ja kiiltoa.

Silkkiproteiinit: Suojaa, jälleenrakentaa, ravitsee ja kosteuttaa hiusta

Kehäkukka, safflori ja koivu-uutteet: Hiusta vahvistavat kasviuutteet hoitavat ja lisäävät kiiltoa hiuksiin

Käyttöohje
Levitä hoitoaine hiuksiin ja hiuslatvoihin pesun jälkeen. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti. Mikäli hiusten latvat ovat kuivat tai käsitellyt levitä pieni määrä hoitoainetta pyyhekuiviin tai kuiviin hiusten latvoihin, äläkä huuhtele pois.

Lisätiedot

Inci

Aqua, Cetearyl alcohol, Cetrimonium chloride Dimethicone, Rosmarinus officinalis (Rosemary Extract), Glycine soja (Soybean oil), Hydrolyzed silk, Calendula officinalis (Calendula oil), Carthamus tinctorius (safflower extract), Birch extract, Wheatgerm oil

Litrahinta

196€/L