TR3 SCALP THERAPY LOTION 50 ml

66,00

Tuotesarjan tehokkain tuote: hiustenkasvua aktivoiva hoitotiiviste.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , Product ID: 3274

Kuvaus

TR3 Scalp Therapy Lotion hoitotiiviste sisältää kaksi kertaa enemmän samoja vaikuttavia aineita kuin TR2 Scalp Therapy Lotion hoitotiiviste. Sen on tehokas valmiste, jota voidaan käyttää kuuriluontoisesti kevyemmän TR2 tiivisteen rinnalla. Hoitotiivisteiden käyttö aloitetaan aina kevyemmällä TR2 valmisteella ja tehokkaampaa TR3 valmistetta käytetään viikon kuureina optimoimaan hoitovaikutusta. Voimakkaammalla TR3 valmisteella saavutetaan näkyviä hoitotuloksia, ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

Vaikuttavat aineet

Nokkosuute: Aktivoi luonnollisesti hiuspohjaa, antioksidanttinen, anti-inflammatorinen ja antimikrobinen

Saw Palmetto, Sahapalmu-uute: Vähentää DHT:n määrää ja ehkäisee nais- ja miestyyppistä hiustenlähtöä. Vahva kliininen näyttö, ei aiheuta sivuvaikutusta.

Panthenol, B5 vitamiini: Kosteuttaa, tuuheuttaa ja vahvistaa hiuksia ja hiuspohjaa.

Cetrimonium Bromide: Antiseptinen ja anti-fungaalinen hoitoaine, joka myös ehkäisee hiuksen takkuuntumista.

Menthol: Rauhoittava ja ihoärsytystä viilentävä yrttiuute ehkäisee hiustenlähtöä ja vähentää hilsettä, ihoärsytyksiä ja psoriaasista.

D Biotin, B7 vitamiini: Hiustenkasvua edistävä keskeinen vitamiini, jonka puutos aiheuttaa hiustenlähtöä.

Para-aminobenzoic Acid, PABA: Hiusten ja ihon kuntoa edistävä ravintoaine auttaa hajottamaan proteiineja ja edistää ravintoaineiden imeytymistä hiusjuureen.

Käyttöohje
Levitä 15-20 tippaa hoitotiivistettä kuivaan puhtaaseen hiuspohjaan aamuin, illoin. Hiero kevyesti kunnes hoitotiiviste on imeytynyt. Ei huuhdella pois.

Parhaan hoitotuloksen saamiseksi hiukset ja hiuspohja kannattaa pestä päivittäin Triple Action Scalp Therapy Shamppoolla.

Lisätiedot

INCI

Aqua, Ethanol (Alcohol), Urtica Dioica (Nettle Leaf), Serenoa Serrulate (Saw Palmetto), Panethol (Vitamin B5), Cetrimonium Bromide, Menthol, D Biotin, Para Amino Benzoic Acid (PABA)