Mikä ihana hemmotteleva kiinteyttävä RF-kasvohoito!

Tiedätkö mikä kasvohoidoistamme oli kaikkein suosituin kesän ja syksyn aikana? Johtotähden paikasta ei ollut epäselvyyttä, sillä se oli kirkkaasti RF-kasvohoito. Mutta mikä on RF, miten se toimii ja mitä hyötyä siitä on meille?

 

Lyhyesti sanottuna RF boostaa meidän ihomme omia toimintoja ja saa oman elimistömme kiinteyttämään ja kaunistamaan ihoamme turvallisesti ja luonnollisesti. Osan hoitotuloksesta näkee jo hoidon aikana ja osa vaikutuksesta näkyy tulevien viikkojen aikana. Jo siis yhdellä hoidolla saa näkyviä tuhkimoefektin kaltaisia tuloksia, mutta sarjahoidolla on mahdollista saada vielä näyttävämpiä tuloksia, jotka kestävät pidempään.

 

RF tulee sanoista radiofrekvenssi ja sitä käytetään puhuttaessa radioaaltojen taajuudesta. Radioaallothan ovat meille kaikille tuttuja ja turvallisia asioita. Silloin kun nämä radioaallot kohdistetaan tarkasti hoitoalueelle, se tuntuu ihanalta lämmöltä ja aktivoi meidän ihomme omia toimintoja. Kyse on siis hyvin luonnollisesta ja miellyttävästä tavasta kiinteyttää ihoa, kosteuttaa ihoa, aktivoida kuona-aineiden poistumista ja parantaa ihon sävyä. Meidän RF-laitteemme on Suomessa valmistettu Ditelle RF. Se on teknisesti erittäin tehokas ja samalla turvallinen laite kosmetologiemme osaavissa käsissä.

Kasvohoitojen lisäksi RF-hoito on erinomainen vartalolle ja sillä saadaan nopeitakin tuloksia. Sen lisäksi että iho kiinteytyy, voidaan RF-hoidolla vähentää selluliittia parantamalla alueen aineenvaihduntaa. Esimerkiksi ennen juhlia voi RF:n avulla vähentää sisäreisien hankausta juhlamekon alla.

 

Milloin hoitotulokset saadaan mahdollisimman suuriksi? On hyvin tärkeää hoitaa ihoa oikein hoitojen välillä ja tarjota elimistölle myös tarvittavat rakennuspalikat uudistumiseen. Monipuolisen ruokavalion ja riittävän vedenjuonnin lisäksi suosittelemme No75 kollageenijauheita, sillä ne sisältävät kollageenin lisäksi myös kollageenintuotantoa tukevia aineosia, kuten C-vitamiinia. Hoidosta hyötyvät eniten sellaiset asiakkaat, joiden iho on veltostunut iän, auringon tai esimerkiksi laihtumisen vuoksi. Nuorilla asiakkailla iho on jo valmiiksi erittäin kiinteä ja silloin hoidon hyödyt korostuvat kosteutuksessa ja ihon toiminnan aktivoinnissa.

 

Hoidossa ensin ihon puhdistetaan. Seerumin päälle lisätään kosteuttava hoitonaamio, joka imeytetään RF-hoitopäällä. Hoitopäätä liikutellaan hoidon aikana kevyesti iholla. Tunnet hoidon ihanana lämpönä ja voit todella rentoutua hoidon aikana. Tässä vielä vakuudeksi muutama palaute asiakkailtamme hoidon jälkeen.

 

” Rentouttava ja hyvä kasvohoito, osaava ja ystävällinen palvelu.” -Satu

” Tunnelma oli rauhallinen ja rentouttava. Iho tuntuu hoidon jäljiltä aivan ihanan pehmeältä.” -Ani-Maria

” Ihana, taitava Ninni ja ihanan rentouttava hoito. Suosittelen 😊”-Heli

 

 

 

Voimmeko auttaa? Lähetä viesti