Miksi kollageenilisä on niin tärkeä meille?

Kollageenin osuus ihmiskehon proteiineista on jopa 30%. Fibroblastit  tuottavat kollageenia ihon pinnanalaiskerroksissa. Tämä rakenteeltaan kolmoiskierteinen proteiini on vastuussa solujen yhteen sitomisesta ja noin 75 % ihosta koostuu siitä. Fibroblasti onkin yksi ihon keskeisistä rakenneosista.
 
Sisäinen vanheneminen on kehomme luonnollinen kronologinen ikääntymisprosessi. 25 vuoden iässä elimistö alkaa hajottaa kollageenia n. 1.5%:n vuosivauhdilla. Tämä prosessi jatkaa kiihtymistään 30 ja 40 vuoden iässä, kunnes 40 ikävuodesta alkaen kollageenin hajoaminen on vielä nopeampaa ja sen tuotanto loppuu kokonaan.
 
Kollageeni ja hyaluronihappo kulkevat kehossa lähes aina yhdessä. Kollageeni tarjoaa mekaanisen lujuuden sidekudokseen ja hyaluronihappo puolestaan sitoo suuria määriä vettä. Yhdessä nämä kaksi tarjoavat kudoksille tarvittavan nesteytyksen. Käyttämällä kollageenia ja hyaluronihappoa edistät ihosi hyvinvointia.
 
C-vitamiini on välttämätön elimistön kollageenin muodostumiselle. C-vitamiinilla on todettu myös useita muita tunnettuja terveyshyötyjä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten ja lisää raudan imeytymistä elimistöön.
 
Kollageenin täydentäminen on yksi keskeisimpiä asioita, joilla voimme vaikuttaa ihon kimmoisuuteen ja veltostumiseen. Kollageenit ovat elimistön yleisimpiä proteiineja ja tärkeitä solun ulkoisen aineen rakenneosia, jotka antavat tukea ja lujuutta kudoksille. Kollageeni on kuin liima, joka pitää kehon koossa.
 
No 75 kollageenjauhe Iholle sisältää näitä kaikkia kolmea raaka-ainetta yhdessä.
 
No75 kollageenituoteperheessä on lisäksi myös erityisesti nivelten hyvinvointia tukemaan No75 Nivelille, sekä ihoa, kynsiä ja hiuksia vahvistamaan No75 GOLD.
No75 Nivelille sisältää
 
Löydät tuotteet myös verkkokaupastamme lapinniemenhelmi.fi/tuotteet/lisaravinteet/no75/
Voimmeko auttaa? Lähetä viesti