Saapumisohje

Me olemme lähellä sinua.

Keräsimme sinulle tälle sivulle parhaimmat vinkit ja tärpit, jotta saapumisesi Day Spa Lapinniemen Helmeen olisi mahdollisimman mukavaa ja vaivatonta.

Kun tulet autolla

Meille on helppo tulla omalla autolla, sillä kun seuraat Lapinniemen opasteita tunnelin päästä, pääset perille. Voit ajella meille isoja hyviä teitä ja välttää keskustan ruuhkat.

Ilmaisia parkkipaikkoja löytyy lähistöltä runsaasti. Aivan pihassa on kaksi yhden tunnin pysäköintiruutua ”Lapinniemen Konttori” -kyltin edessä ja kylpyläalueella, sekä tien varressa on runsaasti neljän tunnin pysäköintipaikkoja. Huomaathan kuitenkin, että Kahvila Ansarin  2h kiekkopaikat on tarkoitettu vain Ansarin asiakkaille.

Mikäli haluat viettää hoitolassamme pidemmän ajan, suosittelemme pysäköimistä Aaltotie 8 parkkiin, jossa voit pitää autoasi parkkikiekolla 8 tuntia. Tältä parkkipaikalta on meille vain 280 m.

Saapuessasi bussilla

Meille pääset mukavasti ja helposti bussilla numero 2. Lähimmän pysäkin nimi on osuvasti Lapinniemen Kylpylä ja siitä kulkee busseja kumpaankin suuntaan 4-5 kertaa tunnissa, joten turhia odotteluita ei tarvitse jännittää. Matkaa bussipysäkille on vain 70-80 m riippuen siitä kumpaan suuntaan olet matkalla. Löydät lähimmän pysäkin aikataulun täältä.

Saapuessasi kävellen tai pyörällä

Hoitolamme on niin kivalla paikalla, että matkalla meille on kiva nauttia raikkaasta ulkoilmasta. Kun kävelet tai pyöräilet meille, saat nauttia hyväkuntoisista teistä ja ihanista maisemista. Pyörille on talon sivussa ja takapihalla pysäköimisalueet.

Tässä kohdassa on myös ihan pakko pikkuisen mainostaa tätä ihanaa luonnonkaunista maastoa, mikä Lapinniemen Helmeä ympäröi. Jos et ole vielä siihen tutustunut, kannattaa se tehdä mahdollisimman pian!

Etäisyyksiä meille 

Tammelantori 1,3 km, kävellen 15 min, pyörällä tai autolla 4 min.

Rautatieasema 1,8 km, kävellen 22 min, pyörällä tai autolla 7 min.

Linja-autoasema 2,4 km, kävellen 29 min, pyörällä tai autolla 10 min.

Ylöjärvi 13,2 km, autolla 14 min.

Pirkkala 14 km, autolla 20 min.

Nokia 17,2 km, autolla 18 min.

Kangasala 17,7 km, autolla 18 min.

Lempäälä 25 km, autolla 24 min.

Etäisyydet ja ajat on otettu Google Maps palvelun avulla.