Tule meille uusi upea Meille on aina niin mukava tulla. Yhteystiedot liiketila

Saapumisohje

Me olemme lähellä sinua.

Keräsimme sinulle tälle sivulle parhaimmat vinkit ja tärpit, jotta saapumisesi Day Spa Lapinniemen Helmeen olisi mahdollisimman mukavaa ja vaivatonta. Isompina maamerkkeinä lähistöllä ovat M Market hoitolaamme vastapäätä ja tämän kaupan takana sijaitseva Vapriikki.

Kun tulet autolla

Meille on helppo tulla omalla autolla, sillä kun seuraat Vapriikin opasteita tunnelin päästä, pääset perille. Voit ajella meille isoja hyviä teitä ja välttää keskustan ruuhkat. Liikkeemme sijaitsee aivan Pellavantorin ja Verstaankadun kulmassa.

Joskus navigaattori voi ohjata sinut rakennuksen taakse. Jos laitat ensimmäisellä kerralla osoitteeksi navigaattoriin Verstaankatu 2, löydät varmasti perille.

Kadunvarsilla on runsaasti parkkipaikkoja ja aivan meidän liikkeemme viedestä voit ajaa edulliseen parkkihalliin Pellavan parkkiin. Siellä pysäköiminen on edullisempaa kuin kadunvarsilla. Ensimmäiset tunnit ovat vain 1 €/h ja seuraavat 0,5 €/h.

Saapuessasi bussilla

Meille pääset mukavasti ja helposti bussilla numero 32. Lähimmän pysäkkien nimet ovat Tampellan esplanaadi ja Villa Viola  Löydät pysäkkien aikataulut klikkaamalla pysäkin nimeä. Sijaitsemme niin lähellä keskustaa, että monen muunkin bussin kulkureitti on varsin läheltä.

Saapuessasi kävellen tai pyörällä

Hoitolamme on niin kivalla paikalla, että matkalla meille on kiva nauttia raikkaasta ulkoilmasta. Kun kävelet tai pyöräilet meille, saat nauttia hyväkuntoisista teistä ja ihanista maisemista.

Etäisyyksiä meille 

Keskustori 0,9 km, kävellen 11 min, pyörällä 3 min tai autolla 7

Rautatieasema 1,1 km, kävellen 14 min, pyörällä 6 min tai autolla 6 min.

Tammelantori 1,3 km, kävellen 16 min, pyörällä 5 min tai autolla 7 min.

Linja-autoasema 1,5 km, kävellen 19 min, pyörällä 7 min tai autolla 9 min.

Ylöjärvi 13 km, autolla 15 min.

Pirkkala 15 km, autolla 20 min.

Nokia 17 km, autolla 18 min.

Kangasala 18 km, autolla 18 min.

Lempäälä 25 km, autolla 25 min.

Etäisyydet ja ajat on otettu Google Maps palvelun avulla.

Voimmeko auttaa? Lähetä viesti