Sileä ja kaunis iho sokerointi Sokerointi on turvallinen ja tehokas tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. ja brassi Käytämme sokeroinnissa omaa Lapinniemen Helmi vartalosokeria, joka edustaa uuden hellävaraisen sukupolven vartalosokereita.

Hellävarainen Sokerointi

Sokerointi on ammattimainen ja hygieninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Sokerointikouluttajan ammattitaidolla karvanpoisto toteutetaan aina mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti. Riina Sorjonen on toiminut sokerointikouluttajana eri sokerointimerkkien lisäksi mm. Hämeen Kosmetologikoulussa ja nyt jo useamman vuoden kouluttanut sokeroinnin ammattilaisia omalla sokerimerkillään. Sokerointikoulutuksista ja Lapinniemen Helmi vartalosokerista voit lukea lisää täältä.

Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Tämän vuoksi sokerilla saadaan hellävaraisesti lyhyet karvat myös intiimialueelta, kuten brasilialaisessa sokeroinnissa tehdään. Sokerointi tekee iholle hyvää, sillä se myös kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Sokerointi tehdään aina niin nopeasti ja hellävaraisesti kuin mahdollista.

MITÄ MINUN TULEE TIETÄÄ IHON HOIDOSTA SOKEROINNIN YHTEYDESSÄ?

Jotta saat kaiken hyödyn irti sokeroinnista ja tulos pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään, tulee poistettavan karvan olla vähintään 3 mm pitkää ja sinun tulee hoitaa ihoasi tunnollisesti myös sokerointien välillä.

  • Kuori ihoasi hellävaraisesti 1-3 kertaa viikossa Lapinniemen Helmi kuorintahanskoilla. Muistathan pitää taukoa kuorinnasta 2 päivää ennen sokerointia ja 2 päivää sokeroinnin jälkeen.
  • Kosteuta ihoasi päivittäin Lapinniemen Helmen Rauhoittavalla vartalovoiteella. Älä kuitenkaan käytä sitä sokerointipäivän aamuna.
  • Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille 24h sokeroinnin jälkeen. Vältäthän siis tänä aikana hikoilua, uintia, saunomista sekä sokerointialueella deodoranttia, hajuvettä ja itseruskettavia tuotteita.
  • Ihosi on herkkä auringolle noin viikon sokeroinnin jälkeen. Muistathan suojata sen hyvin!
  • Huom! Palanutta ihoa ei voi sokeroida ennen kuin se on täysin parantunut.

BRASILIALAINEN SOKEROINTI, BRASSI, BIKINI STRING VAI BIKINI?

Brasilialaisessa sokeroinnissa tai tuttavallisemmin brassissa, genitaalialueelta poistetaan karvoitus kokonaan edestä ja takaa tai jätetään pieni alue asiakkaan toiveesta riippuen. Brasilialainen karvanpoisto ammattilaisella tehtynä voi olla jopa mukava kokemus hetkellisestä kivusta huolimatta.

Bikinisokeroinnissa poistetaan ne karvat, jotka jäävät perinteisten bikinien ulkopuolelle. Bikini stringissä taas poistetaan karvat, jotka jäävät string-mallisten alushousujen ulkopuolelle edestä ja takaa.

Sokerointihinnasto

35/43 €**
Selkä tai rinta

25-45 min

36/41 €**
Sääret tai reidet

10-30 min

28/32 €**
Pakarat

10-30 min

45 €
Koko kasvot

30 min

35/40 €**
Käsivarret

15-30 min

23/26 €**
Kainalot

10-20 min

26/32 €**
Bikinilinja

10-30 min

41/57 €**
Bikini string – naisille

20-40 min

** Saat edullisemman hinnan, kun tulet meille samaan sokerointiin alle 5 viikon kuluttua uudelleen.

HUOM! Ostaessasi 5 kerran sarjakortin sokerointiin, saat siitä 10% alennuksen.

IPL karvanpoisto tummalle karvalle

249 €*
Selän karvanpoisto IPL

45 min

219 €*
Säärien karvanpoisto IPL

45 min

249 €*
Reisien karvanpoisto IPL

45 min

* Ostaessasi 4 kerran kortin IPL karvanpoistoon, saat viidennen käynnin kaupanpäälle. Etusi 20%.

Lue lisää pysyvästä IPL karvanpoistosta täältä.

* Ostaessasi 4 kerran kortin IPL karvanpoistoon, saat viidennen käynnin kaupanpäälle. Etusi 20%.

Lue lisää pysyvästä IPL karvanpoistosta täältä.

Voimmeko auttaa? Lähetä viesti