Syksyn 2020 meikki- ja hiustrendit Sannan silmin

Syksyllä loihditaan upeita meikkejä valitsemalla kauniita, syksyn sävymaailmaan sopivia huulipunia. Huulet rajataan huolellisesti, jonka jälkeen valitaan joko mattainen tai hehkuvampi huulipuna. Sävy saa syventyä verrattuna kesään. Näyttävien huulien kaveriksi silmät rajataan siipimäisesti ja ripsiväriä levitetään nostamaan katsetta.

Mikäli huulipunan käyttö tuntuu vieraalta, voi silmiä korostaa murretuilla, täyteläisillä syksyn sävyillä. Tärkeintä kauniin meikin luomiseen on hyvä pohja, jonka perustana on kaunis, kuulas, hyvin hoidettu iho. Ilman viilentyessä on tärkeää kosteuttaa ja suojata ihoa entisestään.

Tiesitkö, että palveluistamme löydät henkilökohtaisen meikkausopastuksen, jonka aikana ammattilaisemme auttaa sinua ”kädestä pitäen” meikkaamisen saloissa?

Voit myös varata ilmaisen konsultaatio käynnin, jossa meikkaajamme käy läpi kanssasi sinun toiveidesi mukaisen lopputuloksen meikkiä varten.
Tämä palvelu sopii hyvin esimerkiksi ennen tulevaa päivä/juhlameikkiä.

Tämän kauden kampaustrendit voidaan jakaa pääpiirteitääin kahteen osaan: elegantit, romanttiset kiharakampaukset ja boheemit, huolettomat, jopa sotkuiset nutturakampaukset.

Kuvaukseen lähdin hakemaan vaikutteita Vintage henkisistä kuvista ja koska meikki painottui punaisiin huuliin, mikä sopisikaan paremmin sen kaveriksi kuin klassinen, lainemainen kihara! Isoilla osiolla tehdyt kiharat sliipattiin toiselta puolelta tiukasti korvan taakse ja runsaampi puoli kammattiin romanttiselle laineelle kasvoja kauniisti kehystäen. Takaa kihara laskeutui luonnollisesti paikoilleen ja tupeeraamalla hiukset saatiin entistä muhkeammiksi.
Lopputulos tuo mieleen klassisen pariisittaren.

Muotoilussa käytin lämpösuojasuihketta ja tyvellä suolasuihketta volyymin takaamiseksi. Kiharat tein suoristusrautaa ja kiharrinta käyttäen.
DS:N fiber gel kammattiin jakaukselta kohti latvaa, jotta saatiin siloteltu ja sliipattu lopputulos toiselle puolelle. Geelillä saa kampaukseen sopivasti ”wet look” vaikutelmaa.
Lopuksi runsas kihara aseteltiin paikoilleen Texturising sprayta käyttäen. Vola!

-Sanna, meikkaaja-maskeeraaja, parturi-kampaaja, Lapinniemen Helmi Day Spa & Salon

Kuvien meikki, kampaus ja stailaus Sanna, Lapinniemen Helmi Day Spa & Salon
Malli: Reija
Kuvaaja: Riina, Lapinniemen Helmi Day Spa & Salon

Voimmeko auttaa? Lähetä viesti