Voiko hiustenlähtöä estää?

Eroon ennenaikaisesta hiustenlähdöstä!

Hiustenlähtö ja hiusten oheneminen tai kaljuuntuminen ei ole aina pysyvä olotila. Usein se voidaan pysäyttää ja hiusten kasvun uudelleen aktivoiminen on mahdollista, jos hiusfollikkeli ei ole vielä täysin arpeutunut. Voidakseen tehokkaasti hoitaa ohentuvia hiuksia ja kaljuuntuvaa hiuspohjaa hiustenlähdön syy tai syyt on tärkeää selvittää.

Mark Birch on alansa johtava hius- ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Markilla on laaja osaaminen ja yli 35 vuoden asiantuntemus hiusten ja hiuspohjan hoidoista. Hän on kuuluisa uraauurtavasta työskentelystään vakavien hiustenlähtöongelmien sekä hiuspohjan häiriöiden hoitajana. Hiustenlähdölle on olemassa 46 lääketieteellistä syytä. Joten kaikki hiustenlähtö ei ole geneettistä. Hiustenlähtö johtuu tänä päivänä johtuu monesta tekijästä, kuten mm. lääkkeistä, lämpötilasta, leikkauksista, onnettomuuksista, laihduttamisesta, synnytys, vaihdevuodet jne. Monet erilaiset asiat vaikuttavat siihen, että hiuksen kasvusykli pysähtyy.

Hiustenlähdölle on onneksi mahdollista tehdä paljon! Mark Birch tuotteilla täsmällistä kotihoitoa tukevat hoitolassa tehtävät hoidot. Day Spa Lapinniemen Helmessä on tehty viime keväästä asti näitä hoitoja paljon ja olemme todistaneet useita onnellisia hetkiä, kun olemme asiakkaiden kanssa yhdessä todenneet valtavan muutoksen sekä hiuspohjassa, hiusten määrässä, että hiusten laadussa.

 

Tässä muutamia asiakkaidemme kommentteja:
”Olen yrittänyt kaikkea ja päätin, että tämä on viimeinen mitä kokeilen ja sitten luovutan. Mutta onneksi kokeilin, sillä muutamassa kuukaudessa tilanne on aivan eri! Hiukseni ovat niin vahvat, että jopa kampaajani pyysi kertomaan terveisiä, että ihan valtava muutos! Olen erittäin tyytyväinen ja onnellinen. En olisi ikinä uskonut miten suuren muutoksen voi saada.” Asiakkaalla on kilpirauhasen vajaatoiminta ja hän on käyttänyt kotona Mark Birch tuotteita. Hänelle on lisäksi tehty hoitolassa Mark Birch hoitoja päänahalle 3 kk ajan.

”Huomasin heti muutamassa päivän jälkeen, että päänahkani ei ollut enää arka tai kipeä. Tämä tuntui todella oudolta, sillä vuosien ajan pelkkä hiusten harjaaminen on sattunut valtavasti. Nyt 2 kuukauden jälkeen hiuspohjani voi hyvin ja uusi hius on selvästi vahvempaa kuin ennen. Lisäksi siellä on paljon uutta hiusta. Erityisen hyvältä tuntuu se, kun ihmiset huomauttavat kuinka hyvältä hiukseni näyttävät.” Asiakkaalla on PCOS ja hän on käyttänyt kotona Mark Birch tuotteita. Hänelle on lisäksi tehty hoitolassa Mark Birch hoitoja päänahalle 2,5 kk ajan.

Jos haluat tietää millaista apua sinä voit saada hiuspohjan ja hiustenlähdön ongelmiin, voit varata ilmaisen konsultaatiokäynnin Day Spa Lapinniemen Helmeen. Käynnin aikana käymme yhdessä läpi millaisia tarpeita hiuspohjallasi on ja annamme suosituksen millaisilla tavoilla tilannetta voi auttaa. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua ostamaan tuotteita tai varaamaan aikaa. Me autamme sinua mielellämme 

Tutustu tuotteisiin tästä linkistä

Varaa aika ja tutustu hoitoihin tästä

Tunnetko ketään, joka haluaisi palauttaa hiuksiensa tuuheuden? Me olemme itsekin testanneet nämä ja todenneet mahtavaksi 

Voimmeko auttaa? Lähetä viesti